Zondag 27 september Vriendinnendag bij V.V. Helpman!

Zondag 27 september organiseert V.V. Helpman in samenwerking met de KNVB een Vriendinnendag!

Net als vorig jaar mogen alle meidenleden van V.V. Helpman mogen die dag hun vriendinnetje, buurmeisje of nichtje meenemen om samen te voetballen. Ook meiden die nog geen lid zijn van een voetbalvereniging of lid zijn van een andere voetbalvereniging zijn uiteraard van harte welkom! Tijdens de Vriendinnendag voetballen de meiden een ochtend met elkaar waarbij het plezier centraal staat. Door middel van deze dag wil V.V. Helpman de meiden en hun ouders kennis laten maken met de voetbalsport en met het meidenvoetbal bij V.V. Helpman. De eerste editie vorig jaar was een groot succes! (https://www.vvhelpman.nl/eerste-vriendinnendag-v-v-helpman-zeer-geslaagd/).

De Vriendinnendag van V.V. Helpman vindt plaats op het Sportpark Esserberg en begint om 9.30 uur en eindigt rond 12.30 uur.

Huidige situatie:

Op dit moment heeft V.V. Helpman een groot aantal vrouwelijke leden onderverdeeld in drie vrouwen teams, een MO19, een MO17 en een MO15-team. Daarnaast spelen de meiden tot ongeveer hun dertiende gemixt met de jongens, dit ter bevordering van hun ontwikkeling. V.V. Helpman staat goed bekend in regio Groningen wat betreft meiden- en vrouwenvoetbal en is daarom ook aangesloten bij het ontwikkelingsprogramma meiden- en vrouwenvoetbal van de KNVB.

Voor meer informatie en opgave kunt u een mail sturen naar: voorzitter@vvhelpman.nl