Zaterdag 26 juni 2021, een dag om nooit te vergeten!

Lang leek het erop dat ook dit seizoen als een nachtkaars uit zou gaan.

Alleen maar onderlinge wedstrijden, geen ouders langs de lijn en de kantine en kleedkamers waren gesloten.

Begin juni kwam hier voor de meeste jeugdteams verandering in, want er kon gestreden worden om de Regiocup. Helaas was er nog steeds geen publiek welkom.

Afgelopen vrijdag werd bekend dat er met ingang van zaterdag 26 juni 2021 weer wedstrijden gespeeld mogen worden door alle teams. Ook mag er dan weer publiek aanwezig zijn. Weliswaar op 1,5 meter van elkaar, maar toch, er mag weer publiek aanwezig zijn! Daarnaast mag de kantine weer open voor publiek. Onze kantine medewerkers staan te popelen om alle bezoekers die iets willen nuttigen te helpen!

Er worden zaterdag ongeveer 15 wedstrijden op ons complex gespeeld. Diverse teams kunnen hierbij de Regiocup winnen. Een goede reden om te komen kijken dus.

We heten iedereen alvast van harte welkom en wensen alle teams heel veel plezier en succes inclusief de clubs die te gast zijn op ons complex.

Kortom , zaterdag 26 juni 2021 wordt een dag om nooit te vergeten!

Tot slot is dit ook een mooi moment om alle trainers, leiders, scheidsrechters, grensrechters, coördinatoren, kaderleden en alle andere vrijwilligers te bedanken voor hun inzet, zeker in de afgelopen periode. We kunnen alleen maar heel waardering en respect hebben voor jullie tomeloze inzet!

Bedankt!

Bestuur VV Helpman