Welkom bij de professionals in fysiotherapie en sportbegeleiding

MCZ.nl

Welkom bij de professionals in fysiotherapie en sportbegeleiding

Ook dit seizoen verzorgt MCZ de sportmedische begeleiding van de spelers en speelsters van v.v. Helpman. Wij houden twee dagen per week spreekuur op de de club, waar je zonder afspraak terecht kunt voor informatie, advies en behandeling.

Spreekuren fysiotherapie:

Dinsdag 18:30 – 21:00

Donderdag 18:30 – 21:00

Fysiotherapeut:

Jorim de Lange (06-21947567)

Jorim.delange@mcz.nl

Locatie

Medische ruimte v.v. Helpman, achterin de kantine aan de rechterkant. De spreekuren zijn vrij toegankelijk voor iedereen die v.v. Helpman een warm hart toedraagt: alle leden, supporters en vrijwilligers zijn van harte welkom.

Informatie voor ouders

Als uw kind zich bij ons meldt met een lichamelijke klacht of een blessure, dan zullen wij u en de trainer per e-mail op de hoogte stellen. Hierin kunt u de informatie met betrekking tot de diagnose en het behandelplan verwachten, alsmede adviezen rondom de sportbelasting. Om persoonsgegevens per e-mail te kunnen versturen zijn wij wettelijk verplicht hiervoor eerst toestemming te vragen. Wij zullen u dan verzoeken een Informed Consent in te vullen. Op deze manier zijn alle betrokkenen (ouders/verzorgers, kind) op de hoogte van de informatie inzake de blessure status. Voor een sporter van 18 jaar of ouder is dit niet van toepassing. Jorim zal u het huishoudelijk reglement en het Informed Consent overhandigen en u voorzien van een persoonlijke toelichting.

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neemt u dan gerust contact op met Jorim. Vanzelfsprekend ben ik ook graag bereid tot een nadere toelichting. Namens het gehele MCZ-team wens ik iedereen een plezierige en succesvol sportseizoen.

Met vriendelijke groet,

Nitzan Hadash, Hoofd Sectie Orthopedie.

Extra

Wil jij optimaal presenteren in je sport? Dan staat het professionele team van MCZ voor je klaar. Wij zijn een innovatief, deskundig en toonaangevend centrum voor fysiotherapie en sportbegeleiding. We zijn gespecialiseerd in alle disciplines op het gebied van bewegen. Al jaren begeleiden we het eerste elftal, de beloften en de jeugd van FC Groningen op het medische vlak. Daarnaast werken wij ook met de spelers van FC Emmen, Donar en Abiant Lycurgus. Wat je ambitieniveau ook is, profiteer van onze professionele ervaring. En haal het beste uit jezelf met het team van MCZ.

www.mcz.nl