Wedstrijdverslag VVSV’09 vr1 – Helpman vr2

ULRUM, 14 oktober 2017

Om 14.30 uur de aftrap tegen deze nog onbekende tegenstander. In de volgende opstelling begonnen wij aan de wedstrijd: Lianne op de goal, Britt & Irma centraal in de verdediging en Naomi en Manon op de backpositie. Ons middenveld bestond uit Ineke, Rebekka en Marthe. In de voorhoede stonden Joniek, Leonie en Suzanne.

Het was even aftasten voor beide teams, maar al gauw kwam de thuisploeg op een 1-0 voorsprong. Niet gek veel later volgde ook de 2-0. De Helpman dames probeerden zich te herstellen en daardoor ontstonden er ook voor ons wat kansen. Zoals een goede corner van Leonie waaruit Joniek via onderkant lat wist te scoren. Echter, de scheidsrechter heeft dit niet goed kunnen zien. Wel of niet over de lijn? Met doellijn technologie had ie zeker gezeten, maar die beschikking had de scheidsrechter helaas niet. Kort voor de rust maakte VVSV de 3-0 en zo gingen we, met een heel ander scenario dan verwacht, de rust in.

In de tweede helft gingen we met een extra spits spelen. Het was alles of niets, aldus trainer Harold Elzer. Dit bleek een slimme zet. Slechts 5 minuten later maakte Suzanne de 3-1 en even later ook direct de 3-2 door Esmee. De Helpman dames vochten zich terug in de wedstrijd, met een strafschop als aanvallende beloning. Helaas wist Marthe deze niet te benutten. Er ontstonden ook nog een paar gevaarlijke kansen voor de thuisploeg. Dankzij goede reddingen van Lianne leverde dit VVSV geen extra doelpunten op. Wél een derde doelpunt voor de Helpman dames. Deze gelijkmaker komt op naam van Rianne. Het vertrouwen kwam terug en we waren vastberaden om te winnen vandaag! We bleven keihard werken met z’n allen maar dit resulteerde jammer genoeg niet in doelpunten. Het bleef lang spannend tot vlak voor het einde. Wij wisten het winnende doelpunt niet te maken, de spits van VVSV wel. Zo eindigde de wedstrijd met een 4-3 uitslag.

Volgende week spelen we om 12.00 uur op de Helperborgh de bekerwedstrijd tegen Hfc vr2. Graag tot dan!

Irma van Erp