Wedstrijdverslag Helpman JO17-1 – Lewenborg JO17-1

Zaterdag 26 november stond de wedstrijd thuis tegen Lewenborg op het programma een wedstrijd die naar 2 weken op rij punten verlies en erg belangrijke wedstrijd voor Helpman 17-1 was.

 

We begonnen de wedstrijd erg sterk en kwamen na enkele seconden al bijna op voorsprong maar de keeper redde helaas de eerste inzet en ook de rebound. Kort daarna in de 5e minuut kwamen we al snel op voorsprong na een verre inworp van Lars die Sam 1op1 op de keeper stuurde en de eerste goal maakte. We zette na de eerste goal meteen vol druk om de volgende goal te maken en dat lukte ook in de 18e minuut door een assist van Jan en Lars die de bal keurig afmaakte. We gingen ook met een keurige stand van 2-0 de rust in met volle controle over de wedstrijd.

 

Kort na rust dribbelde Otto vanaf de zijkant het strafschopgebied in en kruiste voor de verdediger langs die hem onderuit haalde en we een penalty kregen, de penalty werd keurig benut door Lars en we kwamen al in de 44eminuut op 3-0. 20221126 Helpman – Lewenborg 11 Kort daarna kwam ook de 4-0 in de 52e minuut uit een corner van Ryan op de eerste paal en Jan kopte hem perfect binnen, een minuut later werd het ook 5-0 door een mooie steekbal van Tijn richting Jan en was de wedstrijd zo goed als beslist en gaf Leeuwenborg het al wel een beetje op.

 

Wij daarentegen wouden nog een paar goals maken en dat lukte ook in de 70e minuut kwamen we op 6-0 door een assist van Sam richting Jan en had Jan ze hattrick binnen maar daar bleef het niet bij 5 minuten voor tijd gaf Lars nog een mooie steekbal en ronde Jan het erg mooi af met een stiftje over de keeper en eindigen we de wedstrijd op een zeer mooie wijze. Uitslag: Helpman 7 – 0 Lewenborg

 

Opstelling 1-4-3-3
Luca Jan Sam
(40′ Ryan) (13′ Tijn)
(64′ Wytze) (64′ Ryan)
Marnix Lars ©
(13′ Sam)
Otto
(64′ Wytze)
Boris Bart Mart Ivar
(13′ Marnix) (40′ Ivar) (40′ Tomas)
(64′ Mart)
Dilan
Bank: Tomas, Tijn Ryan, Wytze
Afwezig: Sebastiaan

 

Ryan Peters

Fotograaf: Vibeke