Wedstrijdverslag Helpman JO17-1 – Gorecht JO17-1

Zaterdag 10 September om 10 uur spelen we tegen Gorecht jo17-1. De wedstrijd begint en gelijk vanaf de aftrap zetten we druk en daardoor waren we veel in balbezit. Toch was het spel wat slordig en duurde het tot de 10de  minuut totdat het eerste doelpunt valt. Onze speler wordt naar de grond gehaald en we krijgen een strafschop. Wytze schiet ons met deze penalty naar 1-0. We blijven veel in balbezit en Gorecht komt niet van eigen helft.
20220910 Helpman – Gorecht 1

In de 22de minuut schiet Lars op aangeven van Boris de bal binnen. Het staat 2-0. We hebben de controle over de wedstrijd en Gorecht krijgt geen kansen. In minuut 40+2 krijgen we nog een vrije bal. Marnix staat achter de bal en schiet ons de rust in met 3-0.

De tweede helft beginnen we fel en hebben we weer veel balbezit. Gorecht krijgt geen kans om in de wedstrijd te komen. Deze helft waren we iets minder zorgvuldig en wat te onrustig: We wilden te graag en te mooi scoren. Toch leidde het in de 49e minuut tot 4-0 door een vrije trap, die door Lars genomen wordt. Gorecht speelt heel verdedigend en staat met z’on 9 man achterin, het is daardoor moeilijk om er voetballend doorheen te komen. Uiteindelijk weet Marnix in de 57e minuut een gaatje te vinden en knalt hij hem binnen. Het staat 5-0 en dat wordt uiteindelijk ook de eindstand.

Opstelling 1-4-3-3
Wytze Jan Tijn
(30′ Ryan) (40′ Luca)
Marnix Lars ©
(73′ Tijn)
Otto
Boris Bart Mart Sebastiaan
(40′ Ivar) (51′ Ivar 2e ©) (67′ Boris)
(51′ Wytze)
Dilan
Bank: Ivar, Luca, Ryan
Geblesseerd: Sam (lies) & Tomas (teen)

Boris

Fotograaf en bedenker onderschriften: Vibeke Veenboer


1-0


Support


Dilan niks te doen