We mogen weer! ÓF mogen we weer?

Per 1 juli mag de kantine weer open, mits we we ons met z’n allen aan de regels gaan houden. De reguliere trainingsactiviteiten zijn per 1 juli stopgezet, alleen de traditionele donderdagavond MIX training gaat nog door. Vanaf medio augustus wordt dan het clubleven (dwz reguliere trainingen) weer in z’n volle glorie in de ANDERHALF METER maatschappij opgepakt.

Aan die 1,5 meter maatschappij zullen we moeten gaan wennen. En we snappen als geen ander dat dit moeite kost. En toch is het zó belangrijk dat we ons daaraan gaan houden.
Waarom? Omdat we nog steeds met het Coronavirus te maken hebben. Het niet hebben betekent niet dat je het niet kan krijgen. We zullen er nog steeds alles aan moeten doen om de verspreiding van het virus in te dammen.

Om leden van vv Helpman na de training en de wedstrijden toch weer gebruik te laten maken van de kantine hebben we de kantine Corona proof gemaakt volgens de richtlijnen die ook gelden voor de horeca.

Deze zijn:
• Bij klachten en griepverschijnselen, hoesten en/of koorts blijf je thuis
• Bij binnenkomst je handen ontsmetten
• Als je in de kantine wilt verblijven mag je alleen zitten, dus gebruik maken van de stoelen.
• We hebben ca.75 zitplaatsen en er mag niet met stoelen en krukken worden geschoven. Is er geen plek meer om te zitten? Dan kun je het terras buiten gebruiken.
• Er is één uitgiftepunt voor je drankjes, dit is het punt waar het spatscherm hangt, hier haal je je drankjes met inachtneming van de 1,5 meter.
• Er is per avond een toezichthouder die de bardienst instrueert over de geldende regels en die bezoekers aanspreekt wanneer deze zich niet aan de regels houden. Let op! We houden ons streng aan de gestelde regels, er zijn dus geen andere mogelijkheden en er is geen discussie mogelijk. Het niet houden aan de regels betekent dat de kantine per direct op slot gaat . Dan proberen we het volgende week wel weer.
• Ieder team levert een aanspreek punt om zo een aanspreekpunt voor de toezichthouder te hebben. Als je geen beheerder hebt aangeleverd heeft dit team geen toegang tot de kantine.
• De keuken is gesloten tot nader order.
• Denk bij gebruik van de wc aan de hygiëne en help de boel schoon te houden, laat het toilet na bezoek schoon achter!
• Houdt je aan de openingstijden, de laatste ronde is om 0.00uur! Sluiting om uiterlijk 00.30, ook hier geldt: geen discussie mogelijk.

Alleen wanneer we de regels naleven, het toezicht accepteren en we met ons allen ons best doen om er mee om te gaan wordt dit een succes. En dáár gaan we voor!

Veel plezier! Ik reken op jullie.

Met vriendelijke groet,

Jan van der Lei, Voorzitter v.v.Helpma

n