VV Helpman zoekt enthousiaste barmedewerkers

Geachte leden, ouders en betrokkenen vv Helpman,

Het seizoen 2022/2023 gaat na de zomer weer beginnen. Als er dan weer gevoetbald gaat worden, zal de kantine bij vv Helpman ook weer open gaan. Voor het komende seizoen zoeken wij weer enthousiaste vrijwilligers die eens in de zoveel tijd (1 x per 6 weken of 1 x ? per weken) op zaterdagochtend, zaterdagmiddag, zondagochtend of zondagmiddag achter de bar willen staan in de kantine..

VV Helpman wordt vaak betiteld als ‘familieclub’, deze term past erg bij onze club. Samen de schouders eronder om de vereniging levend te houden! En die schouders zijn ook nu weer nodig. Het is voor de club elk jaar weer een hele organisatie om alles draaiende te houden, ook het komende seizoen moeten we er weer voor zorgen dat alles weer vlotjes gaat verlopen. De voorgaande jaren hebben veel nieuwe vrijwilligers voor de bardienst mogen verwelkomen, dat laat ook zien dat erg veel leden en ouders ontzettend betrokken zijn bij onze voetbalclub! Overigens is het verwelkomen van nieuwe vrijwilligers erg nodig want ieder jaar stoppen er ook een aantal mensen met het vrijwilligerswerk voor de kantine.

Nu zijn wij op zoek naar mensen die:

  • Op zaterdagmorgen tussen 07:45-13:15 uur( gesplitst in 2 diensten eventueel)
  • Op zaterdagmiddag tussen 12:30-17:00 uur
  • Op zondagmorgen tussen  09:00-13:00 uur
  • Op zondagmiddag tussen 12.30-17.00 uur

Achter de bar willen staan. Kun jij eens in de 8, 6 of 4 weken ons helpen?  Aarzel niet en laat het ons weten! Als wij met zijn allen de schouders eronder kunnen zetten, dan verlichten wij ook de werkzaamheden met elkaar.

Keer meedraaien om te kijken of je het leuk vindt is uiteraard ook mogelijk

Meld je aan bij:

Jan Weegenaar,  Telefoonnummer: 06-18368513
Astrid van Woudenberg, Telefoonnummer: 06-24904425
Natasja Hoeboer, Telefoonnummer: 06-19266927

Of stuur een mailtje naar: kantine@vvhelpman.nl

Met vriendelijke groet,

 Natasja Hoeboer
Astrid van Woudenberg
Jan Weegenaar