VV Helpman JO13-1 – ZFC Zuidlaren JO13-1

Zaterdag ochtend half 11. Wij hebben de prachtige wedstrijd nog vers in het geheugen die plaatsvond op een mooie nazomeravond in september te Zuidlaren. Het mocht deze keer niet zo zijn. Zuidlaren had een mooie yel ingestudeerd voor de wedstrijd. Wij keken toe. Gelaten en onrustig startten onze spelers de wedstrijd. De gehele eerste helft werd gepoogd de tegenstander onder druk te zetten en daardoor kansen te creëren en die bij de tegenstander te voorkomen. Dat eerste lukte niet. Het tweede deels. Er was 1 kans voor Zuidlaren die er ook direct inging. Onze keeper heeft wel een aantal prachtige zweefacties laten zien. Hoewel deze doelpogingen niet op doel waren. De toeschouwers vermaken is ook een belangrijk aspect.

 

Na de rust ging het beter. Dit uitte zich ook in een score van Olivier op aangeven van Marniek. Een prachtige “No-Look-Goal” zei hij zelf na de wedstrijd. Milan keek ook niet, die lag op de grond.

 

Er volgden nog een paar goede kansen en Bram raakte nog de paal. De scheidsrechter hadden we niet tegen deze keer maar die kon hier ook niets aan doen.

 

Helaas konden we de druk toch niet volhouden en kwam Zuidlaren weer op voorsprong. Vooral het meisje Sophie op de rechterflank maakte indruk. De eindstand was 1-3.

 

De volgende gaan we winnen..

Eldert van Wijngaarden

Fotograaf: Coen Hut