VV Helpman JO12-2 bekert door na winst op SC Stadspark JO12-1

Nadat Helpman jo12-2 op 20 oktober 2018 WVV jo12-1 in de eerste knock-out bekerronde met overtuigende cijfers (0-9) had verslagen, heeft ons team afgelopen woensdagavond een zinderend bekerduel tegen SC Stadspark jo12-1 afgesloten met een mooie 5-3 overwinning. Stadspark staat in de gewone veldcompetitie momenteel zonder puntverlies bovenaan in de 2e klasse met een indrukwekkend doelsaldo. Beide teams lieten in deze beker tussenronde goed voetbal zien en er werd gespeeld in een zeer hoog tempo. Het was Stadspark dat de score opende en de 0-1 was tevens de ruststand.

Onze spelers kwamen getergd uit de kleedkamer en de gelijkmaker viel gelukkig al vroeg in de tweede helft, maar deze werd daarna alweer gevolgd door de 1-2 van Stadspark. Nadat Helpman vervolgens de 2-2 en de 3-2 had gescoord, maakte Stadspark weer gelijk uit een benutte strafschop. Uiteindelijk werd in een zeer sterke eindfase van Helpman de verdiende 4-3 gemaakt.

De wedstrijd werd vervolgens met 5-3 in het voordeel van Helpman beslist  door middel van een fenomenaal afstandsschot.

Na afloop werd de overwinning vol trots gevierd door de jongens onder het genot van een drankje. Op naar de volgende  ronde!

Gerard Veldstra