Vrijwilligers gezocht voor het VV Helpman Jeugdtoernooi

Groningen, 6 juli 2022

Beste leden van VV Helpman,

Zoals velen van jullie weten hebben we vorig jaar een prachtig voetbaltoernooi voor de jeugd t/m de JO17 gehad. Dit jaar vindt er weer een groot (!) toernooi plaats en wel op zaterdag 27 en zondag 28 augustus.

Dit jaar wordt het nog beter & leuker:
Bijna alle VV Helpman-jeugdteams, van JO8 t/m de JO19, inclusief MO15 en MO17, zijn ingeschreven en doen dus mee en in totaal gaan we van zo’n 120 naar zo’n 160 (!) deelnemende teams. Deze teams zijn ingepland en er wordt op deelname gerekend. Het gaat ongetwijfeld
om een leuke start met je nieuwe team van het voetbalseizoen. Neem als elftalleider alvast contact op met je team, het toernooiweekend is namelijk het laatste weekend van de schoolvakantie. En dit jaar ook naar alle waarschijnlijkheid zullen er geen corona-beperkingen zijn en is er wel een barbecue;)

Voor je eigen team kan je het programma vinden door de Tournify-app (zie rechts) te gebruiken. Die app is gratis te downloaden van de Google Playstore of de Apple Store. In de Tournify-app heet het toernooi voluit: “Helpman Jeugdtoernooi 2022”. Daar kan je de competitie of de poule vinden waarin je eigen team speelt en vind je ook de dag (zaterdag of zondag) en tijdstip waarop je eigen team gepland is. De voorlopige planning is:
– JO8 t/m JO12 op zaterdag 27 augustus
– jO13 t/m jO19, MO15 en MO17 op zondag 28 augustus

Vrijwilligers

Uiteraard hebben we dit jaar ook weer flink wat vrijwilligers nodig. De grootste groepen zijn mensen voor de veldtafels, voor de kantine en (voor alleen de zondag)scheidsrechters. Mocht je kunnen en willen helpen, of reserve willen staan of iets anders willen doen of wat dan ook, stuur dan een e-mail naar     vrijwilligersvvhjt@vvhelpman.nl     of stuur een WhatsApp-bericht naar ondergetekende (06-34402539).

De organisatie is er van overtuigd dat het feest, eh toernooi, dit jaar nog groter, maar vooral ook feestelijker, wordt dan vorig jaar.

We zien er naar uit jullie allemaal (!) te zien eind augustus, alvast een fijne zomer, goede vakantie, of beide!

groet, namens de organisatie:

Evert Nijkamp
06-34402539
vrijwilligersvvhjt@vvhelpman.nl