Vriendinnendag 2020 vv Helpman

Vriendinnendag 2020

Op zondag 27 september vond de tweede editie van de Vriendinnendag plaats bij VV Helpman. Corona zorgde ervoor dat deze iets later plaatsvond dan gepland, maar dat maakte de pret niet minder!

Een enthousiaste groep meiden kwam naar de Esserberg om een ochtend lang te voetballen. Voor sommige een kans om het voetballen uit te proberen, voor andere een mogelijkheid om een keer met andere meiden binnen de vereniging te voetballen. Na een warming-up werd er begonnen met een aantal techniekvormen. Vervolgens werd de groep gesplitst waarbij de ene helft van de groep liet zien dat ze het kappen, draaien en passeren meteen onder de knie hadden in een kleine partijvorm! De andere helft ging naar het welbekende gatendoek waar geschoten kon worden voor de prijzen.

Na de pauze werd er met de gehele groep nog verschillende afwerkvormen gedaan en uiteraard een grote partij. De dag werd gezamenlijk afgesloten in de kantine met de prijsuitreiking. Al met al een geslaagde ochtend, op naar de volgende editie!

Alle schitterende acties zijn op de foto en film vastgelegd door de pers van de NOC*NSF Nationale Sportweek en Sport050 omdat de Vriendinnendag de officiële afsluiter was van de Nationale Sportweek 2020 in de gemeente Groningen. Deze foto’s en video’s volgen binnenkort op de website en sociale media kanalen van Sport050!