Voetbalplaatjesactie VV Helpman AVG graag uw akkoord

Beste Leden,

In het najaar van 2020 organiseert vv Helpman in samenwerking met Albert Heijn Willems een sportplaatjesactie. Alle leden van onze vereniging worden op de foto gezet voor een gepersonaliseerd sportplaatje, waarmee uiteindelijk een supermooi verzamelalbum van onze vereniging wordt gemaakt. Super gaaf dus!

Om een verzamelalbum van onze geweldige verenigingen te maken hebben we jullie toestemming nodig voor het gebruik van alle foto’s waar jij herkenbaar op bent. Sinds de AVG-wetgeving van kracht is gegaan staat jullie privacy centraal. Het enige wat jij (indien je 16 jaar of ouder bent) of jouw ouders hoeven te doen is eenmalig toestemming geven via de volgende link: https://myclubstore.nl/mcsdcm/consent/vvhelpman

Zet de handtekening vóór 31 augustus 2020.

Let op! Het zetten van de handtekening is vereist voor deelname aan de sportplaatjesactie.

Alle leden ontvangen nu deze mail

Op dit moment weten we de volgende zaken zeker:

  • De spelers van de jeugdteams komen als individu (per team) op de foto
  • De Senioren komen als team op de foto

Wij zijn aan het kijken of er nog ruimte is voor bijvoorbeeld de huishoudelijke dienst, de mensen van de kantine, de scheidsrechters etc. Dit is nu nog niet duidelijk. Dit hangt van de ruimte af.

Ondanks dat, hebben alle leden deze mail gekregen. We verzoeken iedereen om aan te geven of je wel of niet akkoord bent. Mocht er ruimte in het boek zijn, dan hoeven we het dan niet meer te regelen.

Mochten er nog vragen zijn, dan horen wij het graag

Met sportieve groeten,

Jan van der Lei & Coen Hut
Club coördinatoren voetbalplaatjesactie VV Helpman