Voetbal.nl & Wedstrijdzaken app

Beste leden,

Binnenkort kan iedereen van onze vereniging van start met een vernieuwde Voetbal.nl app en met de app KNVB Wedstrijdzaken. Beide apps maken de beleving op en rondom de club nog leuker en beter!

De Voetbal.nl app

Uitslagen, standen, programma’s, kleedkamerindelingen, man-of-the-match, wie rijdt er en in welke auto is er nog plek… en nog veel meer. Die gegevens vind je allemaal terug in de Voetbal.nl app. Met de app ben je altijd direct op de hoogte van al het nieuws van je eigen team en van je favoriete clubs, spelers en andere teams. Mocht je al gebruik maken van de Voetbal.nl app, dan dien je je even te registreren met het e-mailadres dat bij de club bekend is. Ben je al met dit e-mailadres op Voetbal.nl geregistreerd zijn, dan heb je alles al goed voor elkaar! Maak je nog geen gebruik van Voetbal.nl? Dan kun je de app downloaden en registreren met met het e-mailadres dat bij de club bekend is.
Lukt het inloggen niet? Dan is het goed mogelijk dat er een ander mailadres bekend is bij de club.
Stuur in dat geval een mail naar wedstrijdadministratie@185.56.146.59 en we zullen checken of het mailadres waarmee je ons een bericht stuurt, overeenkomt met het mailadres in Sportlink.

De app KNVB Wedstrijdzaken

Naast de nieuwe Voetbal.nl app is er ook een vernieuwde KNVB Wedstrijdzaken app. Houd jij je op de club bezig met alle zaken rondom het wedstrijdformulier? Ben jij aanvoerder, teammanager, wedstrijdsecretaris of clubscheidsrechter? Download dan de vernieuwe app Wedstrijdzaken. Dé app waarmee je digitaal het formulier voor alle zaken rondom een wedstrijd zoals spelersopgaaf, scores en tuchtzaken vastlegt. Registreer je in de app met het e-mailadres dat bij de club bekend is. De inloggegevens en het wachtwoord voor Voetbal.nl en de KNVB Wedstrijdzaken app komen overeen, dat maakt het allemaal net even wat makkelijker voor je.

Zorg voor een goed lijkende foto!

Bij spelers waar reeds een foto geregistreerd is, kan de spelerspasfoto vanaf 1 juli tot en met 31 oktober worden aangepast. In  urgente gevallen kunnen buiten deze periode de foto’s via de KNVB gewijzigd worden. Bij spelers zonder foto kan altijd een foto toegevoegd worden. Deze foto wordt gebruikt in de spelerspascontrole op het wedstrijd­ formulier. Initieel is bij voetbalspelers  de meest recente spelerspasfoto zichtbaar. De foto kan toegevoegd in Sportlink Club of via de app door het lid zelf. Teammanagers  kunnen voor alle teamleden via de app foto’s  toevoegen en/of wijzigen.

Lukt het inloggen niet? Dan is het goed mogelijk dat er een ander mailadres bekend is bij de club.
Stuur in dat geval een mail naar wedstrijdadministratie@185.56.146.59 en we zullen checken of het mailadres waarmee je ons een bericht stuurt, overeenkomt met het mailadres in Sportlink.

Voor meer informatie en handleidingen Klik op deze link.

Succes ermee!

Met sportieve groeten,

Jan Weegenaar            Coen Hut
Wedstrijdsecretaris    Hoofd Wedstrijdzaken