Vacatures: Trainer/coach JO17-1 & JO19-1 seizoen 2023-2024

Voor het nieuwe voetbalseizoen 2023-2024 is vv Helpman op zoek naar enthousiaste, bij voorkeur gediplomeerde, jeugdtrainers voor JO17-1 en JO19-1. Beide teams komen op dit moment uit in de Hoofdklasse.

Jeugd is erg belangrijk voor de vv Helpman.  Motto van de vereniging is ‘ club voor het leven’.  Wij willen dan ook dat kinderen zich thuis voelen bij onze vereniging en elke keer met plezier naar de trainingen en wedstrijden gaan.  Naast de voetbaltechnische en voetbal tactische ontwikkeling van jeugdspelers besteden wij ook veel aandacht aan de sociale ontwikkeling van kinderen.  Spreekt je dit aan, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een trainer die:

• enthousiasmeert en motiveert;
• positief coacht;
• spelers en het team voetbaltechnisch en voetbal tactisch naar een hoger niveau brengt;
• aandacht heeft voor discipline en fatsoenlijke omgangsvormen.

Je bent (bij voorkeur) in het bezit van TC III (Jeugd) of je hebt ruime ervaring in het trainen van junioren.

Onze JO 17-1 en JO19-1 trainen op dinsdag en donderdag. Trainingsdagen kunnen in overleg. Daarnaast verwachten we van je dat je de wedstrijd coaching op zaterdag voor je rekening neemt.

Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature(s) of word je nu al enthousiast, dan kun je contact opnemen met René Wollerich, Hoofd Jeugd Opleiding van vv Helpman: 06-53447915 of schrijf een motivatiebrief met CV naar rene@voetbalcenter-meerstad.nl