Vacature: Keeperstrainer jongste jeugd

Voor het nieuwe seizoen ‘24/’25 zijn wij op zoek naar een nieuwe keeperstrainer voor onze jongste keepers. Bij VV Helpman vinden wij het belangrijk dat keepers keeperstraining kunnen krijgen om zich verder te kunnen ontwikkelen als keeper. Als trainer onderhoud je zelf het contact met keeper, trainer en de ouders en kun je in overleg met de trainers zelf bepalen wanneer je de training geeft in de week, maar sta je er niet helemaal alleen voor. Samen met het team van keeperstrainers ondersteunen wij elkaar het gehele seizoen en zorgen wij ervoor dat de keepers beter worden.

Wij zoeken een keeperstrainer voor alle keepers in de lichting mini’s tot JO10. Wij zoeken een keeperstrainer die de keepers enthousiasmeert om te gaan keepen, maar ook iemand die geduldig is en de keepers laat ontwikkelen tot een betere keeper. Het zal gaan om twee tot drie uur per week. Wij vinden het ook belangrijk dat je als trainer af en toe op zaterdag komt kijken, zodat je een beeld hebt bij de ontwikkeling van een keeper en waar de mogelijke verbeterpunten liggen.

Als VV Helpman bieden wij het volgende:

  • Een enthousiaste groep met keepers;
  • Passende vergoeding;
  • Een kledingpakket;
  • Een team van keeperstrainers die ondersteuning kan bieden waar nodig

Bij interesse in de vacature of voor het verkrijgen van meer informatie kan er contact worden opgenomen met Rik Dagelet, coördinator keepers, op 06-12140287 of rdagelet@hotmail.com