V.V. Helpman richt pijlen op volgend seizoen 

Onder hoofdtrainer René Wollerich hengelde de v.v. Helpman onlangs het kampioenschap in de 3e Klasse binnen. De Esserberg-bewoners kunnen zich nu gaan opmaken voor hun rentree in de 2e Klasse. Op de achtergrond is trainer Wollerich druk in gesprek met spelers die zich aanmelden om zijn selectie te komen versterken: “Ik ben blij dat het grootste gros van de selectie behouden blijft. Een tweetal spelers twijfelt i.v.m. een andere baan. Ik heb reeds een aantal gesprekken gehad met spelers die zich bij ons aangemeld hebben. Zij hebben ook al meegetraind. Zij zijn zeer enthousiast en verheugen zich erop om volgend seizoen het blauw-wit shirt te dragen”.  

Ook het 2e selectieteam, dat momenteel nog strijd om een periodetitel, blijft voor een groot gedeelte intact. JO19-1 trainer Edwin Guikema zal komend seizoen het stokje gaan overnemen van scheidende trainer Marco Pesiwarissa.  

Komend seizoen hoopt de v.v. Helpman haar tenten weer op te slaan voor een trainingskamp in het buitenland. Achter de schermen is men al druk bezig om dat voor elkaar te krijgen.