v.v. Helpman Meisjes en Vrouwenvoetbal zoekt ambitieuze speelsters

De tijd dat voetbal alleen iets voor jongens en mannen was, is eigenlijk al lang voorbij! Het aantal voetballende meiden en vrouwen stijgt al jaren. Het succesvolle EK voor Nederland heeft nog meer meiden en vrouwen aangemoedigd de kicksen aan te trekken. Zo ook bij de v.v. Helpman!

 

De ervaring is dat meisjes en vrouwen bij de v.v. Helpman minstens net zo veel plezier beleven in het voetbal als jongens en mannen. Het spelplezier die de meiden en vrouwen tijdens de trainingen en wedstrijden beleven werkt aastekelijk, waardoor de laatste jaren ook vriendinnen zich bij de v.v. Helpman aanmelden. Dat komt niet alleen het aantal spelende meisjes en vrouwen ten goede, maar ook de sfeer binnen de club.

 

Het hoofdbestuur van de v.v. Helpman ziet een belangrijke rol voor de meisjes en vrouwen binnen de v.v. Helpman. Dat is o.a. ook de reden dat het bestuur steeds meer investeert in het meisjes en vrouwenvoetbal. Zo worden er gediplomeerde trainers aangesteld en kunnen trainers een trainerscursus volgen bij de KNVB.

 

Komend seizoen komt het 1e vrouwenteam voor het eerst inde geschiedenis van de club uit in de 1e Klasse. Binnen drie jaar zijn de dames van de 3e Klasse richting de 1e Klasse gepromoveerd. Dit seizoen werd zelfs de bekerfinale gehaald.

 

Ook het 2e vrouwenteam kan terugkijken op een geslaagd seizoen in de 4e Klasse. Komend seizoen komt dit team uit in de 3e Klasse om de doorstroming naar het 1e elftal te kunnen bevorderen.

 

Ons MO17-1 team wist onlangs de kampioenschap in de Hoofdklasse binnen te halen. In Sint Michielsgestel werd een knappe tweede plaats gehaald om het Nederlands Kampioenschap. Komend seizoen zal dit team doorschuiven naar de MO19 en zullen ook zij door een gediplomeerde trainer getraind worden. Maar liefst twee MO19-teams en twee MO17-teams zullen in het nieuwe voetbalseizoen aan de competitie verschijnen.

 

De laatste weken komen er al diverse aanmeldingen binnen van meisjes en vrouwen die in de v.v. Helpman een nieuwe uitdaging hebben gevonden. Ben jij ook ambitieus, wil jij als speelster nog verder kunnen ontwikkelen of zoek jij gezelligheid en voetbalplezier bij een gezellige vereniging? Dan ben jij van harte welkom bij Dé Club voor het Leven: de v.v. Helpman!

 

A.s. donderdag kun je, vóór de overschijfdatum van 15 juni, nog met ons meetrainen!

Ben je onder de 19 jaar, dan ben je van harte welkom tijdens de training van de meisjes. Zij trainen om 18.00 – 19.15 uur.

 

Wil jij komend seizoen in één van de vrouwenseniorenteams trainen, dan ben je vanaf 19.15 uur welkom op de trainingen.

 

Beide trainingen vinden plaats op het kunstgrasveld naast de kantine van de v.v. Helpman.

 

Aanmelden voor de training is niet verplicht. Voor meer informatie:

Marco Pesiwarissa – ma.pesiwarissa@gmail.com/ 0630263975