Toegangshek Esserberg gaat op slot!

Al enige tijd proberen wij als bestuur de overlast van auto’s op het park terug te dringen.
Er wordt in het wilde weg voor de kantine geparkeerd, achter de kantine geparkeerde auto’s worden klem gezet t.b.v. een eigen parkeerplek en er ontstaan onveilige situaties door veel rijdend verkeer op ons sportpark.

In overleg met de gemeente en de medeparkbewoners Be Quick en RCG is er in het parkoverleg besloten tot het definitief afsluiten van het sportpark. Het electronische toegangshek is inmiddels geplaatst en zal in week 8 (18 t/m 22 februari) worden aangesloten.
Het sportpark is dan enkel nog met de (brom)fiets of te voet bereikbaar!

Nogmaals wijzen wij er op dat er een EXTRA parkeergelegenheid is bij het St.Maartenscollege. De gemeente heeft een voetgangerspad aangelegd wat je vind achter het doel van het kunstgrasveld achter de kantine. De afstand is nagenoeg hetzelfde als naar de parkeerplaats aan de Rijksstraatweg.
H
et nieuwe toegangshek kan worden geopend met een ‘druppel’. De druppel zorgt ervoor dat het hek zich automatisch opent en ook weer sluit. Er zal in ieder geval een druppel aan de sleutelbos van de kantine komen. De druppels zijn ook op aanvraag verkrijgbaar voor leden of donateurs die slecht ter been zijn ( ik denk dan bijvoorbeeld aan de huishoudelijke dienst) of trainers en leiders van selectie elftallen i.v.m. de aan – en afvoer van materiaal. De druppels worden op naam uitgegeven en na het betalen van 30 euro borg (contant). Bij het inleveren van de druppel ontvang je je geld terug.

Mocht je denken toch in aanmerking te komen voor een druppel stuur mij dan een verzoek en als bestuur zullen wij hier naar kijken. Mail mij dan op : voorzitter@vvhelpman.nl

Met vriendelijke groet,

Jan van der Lei