Tis nait aans

GRONINGEN, 30 november 2019

Het is wat. Elke week met 22 vrouwen achter die bal aan rennen. Vliegen, duiken en gaan. Soms in de regen, soms in de kou en soms op onmogelijke tijden. We krijgen er geen geld voor, ook geen studiepunten. Dit doen we omdat we het leuk vinden en omdat we het samen ook vooral heel leuk hebben. Ja écht! Nog leuker zou het zijn als we eens zouden winnen. Want dat is deze eerste seizoenshelft nog niet gelukt. Ook vandaag tegen TKB vr3 lukte dat niet.

In de volgende opstelling begonnen we aan de wedstrijd: Joyce in de goal. Britt, Naomi, Joniek en Irma in de verdediging. Noa, Rebekka en Ineke op het middenveld en onze voorste linie bestond uit Manon Bezu, Suzanne en Andrea. Het eerste kwartier ging het lekker! We vonden elkaar goed en ook de weg naar het doel werd gevonden. Er volgde een mooie kans voor Manon Bezu die helaas net naast ging. Het was vandaag alleen maar raak voor TKB. Zij wisten in de eerste helft 3 keer te scoren.

In de tweede helft kwamen Marieke en Paula binnen de lijnen voor Andrea en Suzanne. Met die achterstand werd het voetballen van Helpman niet beter. Het was strijden tot het bittere einde. Elk foutje van ons werd hard afgestraft en wij benutten onze weinige kansen niet. De einduitslag van 5-0 is in ieder geval weer flink teleurstellend. Nog teleurstellender is het feit dat we met slechts 1 punt de winterstop in gaan.

Toch geven we niet op. We blijven tot de kerst fanatiek trainen en pakken nog wat leuke toernooitjes mee. Rondom de feestdagen vieren we de nodige feestjes en dan staan we 1 februari weer paraat! Hopelijk met jullie langs de zijlijn. Want we hebben genoten van jullie steun, support en aanwezigheid. Bedankt!

FIJNE FEESTDAGEN EN TOT VOLGEND JAAR!

Irma van Erp