Timmer en Mulder verlengen, Van den Driessche vertrekt

Wij zijn blij om te kunnen melden dat Hendrik Timmer (zaterdag 1) en Danny Mulder (dames 1) ook volgend jaar hoofdtrainer zullen zijn van hun team. Trainer, spelers, technische commissie en bestuur zijn zeer tevreden over de samenwerking. Daar tegenover staat het vertrek van Dennis van den Driessche.

Zaterdag 1
Hendrik Timmer is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van ons eerste zaterdag elftal. Het bevalt trainer en club goed. “Ik heb het gewoon goed naar mijn zin met de groep en bij de vereniging. En ondanks dat we veel spelers hebben moeten missen vanwege werk, buitenlandse trips en blessures doen we ook nog eens lekker bovenin mee in de stand”, aldus Timmer.

Dames 1
Na een aantal jaren afwezigheid keerde Danny Mulder afgelopen zomer terug bij Helpman. Dit bevalt Mulder en de speelsters dermate goed dat zij de samenwerking graag wilden verlengen. Daarom staat hij ook volgend jaar voor de groep bij dames 1. Mulder: “Helpman is een grote familie club waarin je zo opgenomen wordt. Ik heb het hier erg goed naar mij zin. Het voelt weer als thuiskomen hier en ik ben blij dat ik hier nog langer aan de slag kan en mag!”

Zondag 1
De wegen van Dennis van den Driessche en Helpman scheiden na 1 jaar. Vanwege een aantal factoren is besloten om de samenwerking niet voort te zetten. Hierdoor gaan wij op zeer korte termijn opzoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor zondag 1.


Van links naar rechts: Jan van der Lei (voorzitter), Danny Mulder (dames 1), Hendrik Timmer (zaterdag 1) en Joost de Graaf (bestuurslid technische zaken)