Strijdend Helpman JO19-1 blijft met lege handen achter

Strijd, strijd, strijd vanmiddag op de Esserberg. Mooi voetbal leverde dat niet op maar wel een spectaculaire wedstrijd waarin veel gebeurde en WVV het (iets) betere van het spel had maar Helpman strijd, passie en beleving liet zien. Na 10 minuten, waarin WVV meer aan de bal was, scoorde Helpman twee keer uit een messcherpe counter. Daarna kwamen de ploegen meer in evenwicht.

en afgeslagen aanval, 15 minuten voor rust leidde tot de 2-1; de WVV-spits had geen problemen met de voorzet van rechts en kopte de bal strak in. Vlak voor rust had Helpman nog een dot van een kans die de WVV-doelman tenauwernood op zijn ‘Cassiliaans’ met de punt van de teen net naast tikte. Na rust stond twee keer de paal (uitval en vrije trap ism keeper) de verdere uitbouw van de voorsprong van Helpman in de weg. De blauwwitte formatie verzuimde de wedstrijd ‘op slot’ te gooien.

De wedstrijd begon na de gelijkmaker (20 minuten voor tijd) te kantelen. WVV gooide er ook strijdlust tegenaan, rook de onverwachte winst en Helpman was niet bij machte en had niet de rust en gochme om de wedstrijd uit te spelen. 5 minuten voor tijd kreeg Helpman helaas de spreekwoordelijke deksel op de neus; 2-3!

De mannen van Helpman hadden de punten vandaag meer dan verdiend. Terecht of niet, nul punten is het eindresultaat van een enerverende wedstrijd.

Rob Seuren
Leider Helpman JO19-1