“Aangepast Spoorboekje maand juni”

We zijn met de jeugd al weer bijna 4 weken aan het trainen, na onze lockdown van een periode van 8 weken..

2 keer per week is er een mogelijkheid te trainen. Voor de spelers en speelsters tot en met onder 12 jaar organiseren we iedere zaterdag trainingen en wedstrijdjes onderling. Niet bij iedere vereniging is dit zo op deze manier geregeld en ik ben dan ook trots op onze coördinatoren en trainers / begeleiders die er iedere week toch maar weer staan.

De tijd loopt door en ook de tijd begint te dringen. Voordat we het weten staat het nieuwe seizoen al weer voor de deur. Dat houdt in dat we iedere jeugdspeler, meer dan 400, in een (mogelijk nieuw) team moeten plaatsen. Dit zogenaamd indelen doen we met zeer veel mensen, zeer zorgvuldig en nauwkeurig waarbij iedere speler onder de “loep” wordt genomen.

Uitgangspunt is duidelijk: De juiste speler op de juiste plaats.

Er zijn veel vragen wanneer wij naar buiten treden met de indeling voor volgend seizoen. Dat begrijpen we. Echter officieel was het huidige seizoen pas dit weekend afgelopen. Door de Corona maatregelen zijn we in ons hoofd al met het volgend seizoen bezig. Om u duidelijkheid te geven wanneer we wat gaan en kunnen doen hebben we een klein spoorboekje gemaakt. Hierin staan de data wat voor uw zoon of dochter misschien belangrijk is voor de rest van dit seizoen.

Voor specifieke vragen omtrent uw team of anderzijds dan hier genoemd kunt u zich richten tot leider of trainer van betreffende team.

 

  • Periode tot 8 juni: Coördinatoren hebben tijd om concept aan te leveren.
  • 8 juni: Concept indeling wordt besproken in overleg Technische Commissie Jeugd.
  • 15 juni: Sluiting overschrijvingstermijn KNVB.
  • 16 juni: Bespreking definitieve indeling in overleg Technische Commissie Jeugd.
  • 17 juni Publicatie teamindeling op website vv Helpman.
  • 15 t/m 19 juni: Laatste trainingsweek huidige (2019/2020) samenstelling teams.
  • 20 juni: Afsluiting seizoen jeugd t/m onder 12 o.l.v. Jeugdbestuur.

Naast spelers en speelsters zijn we ook druk doende geweest om ons trainersgilde weer op orde te krijgen. Wij zullen na 20 juni z.s.m. komen met een complete lijst trainers en mogelijke leiders.

Mocht u nog belangstelling hebben voor een vrijwilligersfunctie, schroom dan niet ons in te lichten.

We hopen op deze manier een ieder voldoende te hebben ingelicht.

Namens de Technische Commissie,

R. WOLLERICH