Word ook lid van de Businessclub van v.v. Helpman Businessclub en voeg u bij een steeds groter wordende groep ondernemingen die langs deze sportieve weg hun naamsbekendheid en netwerk willen vergroten in Groningen en omstreken.

Onderstaande ondernemingen gingen u al reeds voor.

Bad exclusief

Badkamerarchitect Badexclusief uit Groningen ontwerpt voor u de meest luxe badkamers top kwaliteit tegels, luxe sanitair en luxe kranen. Moderne badkamers en klassieke badkamers in alle stijlen, zolang de kwaliteit maar perfect is! Kwaliteit, comfort en luxe vormen de basis van uw badkamerontwerp.

http://www.badexclusief.nl

By ed's logo

By Ed’s Relatiegeschenken

Het belang van naamsbekendheid is iedere ondernemer bekend. Wij adviseren u graag over de inzet van promotionele producten en relatiegeschenken ter verhoging van uw naamsbekendheid.

Wij leveren zowel standaard als custom made promotionele producten en relatiegeschenken die een blijvende en gewenste indruk achterlaten bij uw relaties. Alle producten kunnen worden voorzien van uw tekst of logo.

Wilt U iets wat op maat voor u gemaakt is? U bent bij ons aan het juiste adres als het gaat om creatieve oplossingen op promotioneel gebied die uw organisatie ondersteunen en promoten.

Benieuwd naar de kosten? Vraag nu vrijblijvend een offerte bij ons op via www.byeds.nl .

By Ed’s, uw partner in promotie!

http://www.byeds.nl

Groeneveld accountants

Natuurlijk zijn wij vakmensen, boekhouders en accountants pur sang. Wij houden van cijfers, van controle en alles in balans. Dat is wat u van ons verwacht en waar u ons voor betaalt. Maar wat ons echt drijft is de passie voor het ondernemen zelf.

Ondernemen is vernieuwen en verbinden. Dat is onze drijfveer. Daarom denken we door en doen we meer, delen we onze kennis en stellen onze netwerken open. Zo kunnen we verbindend en vernieuwend zakendoen met onze klanten én tussen onze klanten.

Onze beloning is dat u de vruchten plukt van ons werk. Als klant bij Groeneveld Accountants kunt u rekenen op een team van mensen dat ondernemerschap ademt.

http://www.accountantskantoorgroeneveld.nl/

LI & van Wieringen

Li & Van Wieringen  Advocaten en Belastingadviseur is gevestigd in Groningen. Particulieren en ondernemers zijn bij ons aan het juiste adres voor rechtsbijstand en juridische adviezen.
Betrokkenheid, betrouwbaarheid én  passie voor ons vak zijn de fundamenten van ons kantoor.

http://www.lenvw.nl/

H. de Vries installaties BV

H.de Vries installaties BV is een gespecialiseerd en gerenommeerd bedrijf op het gebied van zonnepanelen, warmtepompen, vloerverwarming en CV installaties. U kunt bij hen terecht voor levering en installatie van CV ketels, vloerverwarming en zonnepanelen, infrezen van vloerverwarming en vervangen of verplaatsen van huidige installaties. Zij hebben geen verplichtingen aan leveranciers en kunnen hierdoor kiezen uit verschillende merken en producten. Hierdoor kunnen zij u de beste materialen voor een scherpe prijs aanbieden.

http://www.hdevriesbv.nl

Rainbow Events

Rainbow Events is de specialist in bedrijfsfeesten, productpromotie en bedrijfspromotie. Zij verzorgen uw evenement tot in de puntjes. Als professioneel bureau kennen zij de kneepjes van het vak om uw evenement tot een daverend succes gaat maken.

Door hun flexibele instelling en en grote eigen verhuurvoorraad maken zij van ieder evenement een evenement om nog lang over na te praten.

http://www.rainbowevents.nl/

RDS Schoonmaakdiensten

RDS verzorgt de schoonmaak en glasbewassing van zowel de zakelijke als de particuliere sector.
Naast het schoonmaken van kantoren en woningen zijn wij actief in de glasbewassing, telescoopbewassing,hogedruk-reiniging en bouwopleveringen.

Onze jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaak delen wij graag met onze klanten om een verbluffend resultaat achter te laten.
Wij zijn gevestigd in Groningen en voeren werkzaamheden uit in heel Groningen en omstreken.

http://rds-schoonmaakdiensten.nl/

Ribhouse Bronco

Ribhouse Bronco is een Amerikaans getint restaurant in het centrum (aan de Grote Markt) van Groningen.
Zoals de naam misschien doet vermoeden zijn onze specialiteiten spare ribs en steaks van de grill.

Maar u bent natuurlijk ook welkom als u daar niet van houdt. Wij serveren namelijk ook de heerlijkste vis en vegetarische gerechten.

Bronco heeft plaats voor groepen tot 85 personen.

http://www.ribhousebronco.nl/