Sponsoren én vvHelpman een ideale combinatie. Wij willen graag!

Sponsoren én vv Helpman een ideale combinatie. Wij willen graag!

De vv Helpman is een bruisende voetbalvereniging met circa 850 leden en per seizoen duizenden bezoekers op haar sportcomplex op de Esserberg. Een imposant aantal met daarenboven nog duizenden hits op onze website. Interessant om meer naamsbekendheid te geven aan uw bedrijf.

Meer nog dan de aantallen is dit de positieve regionale uitstraling die wij als vereniging hebben. Wij staan voor sportiviteit, respect voor elkaar, gelijkheid, saamhorigheid,  maatschappelijk betrokken en ondersteunt door een groot aantal vrijwilligers. Waarden waar u zich als ondernemer waarschijnlijk in herkent.

Als vereniging willen wij ons graag verbinden met ondernemers die in onze omvang en/of basiswaarden stimulans genoeg zien om dat te vertalen naar een sponsorrelatie.

Sponsoren zijn belangrijke partners voor ons. Zij maken het met hun bijdragen mogelijk om als vereniging bruisend te blijven, innovatief door te ontwikkelen, een goed kader zoals jeugd- en seniorentrainers samen te stellen en de zaken op ons sportcomplex op en top te houden.

Wij hanteren een breed scala aan sponsormogelijkheden. Dit strekt zich uit van banners op de site, clubcards, bord- en doeksponsoren, naar co-sponsoren en hoofd sponsorschap. Ook is het onder andere mogelijk om via het YouTube kanaal van Helpman, met wekelijks 1000 kijkers, te sponsoren. Uiteraard variëren voor alle verschillende sponsormogelijkheden de kosten. Jaarlijks organiseren wij voor sponsoren een leuke netwerkactiviteit.

Wilt u meer informatie of bent u in voor een deal, dan kunt u contact opnemen met een van ons:

Wolter Boon wolter.aboon@online.nl of 06-50653153
Tijmen Roepel tijmenroepel@hotmail.com of 06-27284881
Vibeke van der Bijl vibeke_Kirsten@yahoo.com of  06-39044104
Joost de Graaf joostdegraaf@live.nl of 06-23048727

We hebben een actieve sponsorcommissie!