Sponsorcommissie VV Helpman zoekt leden

Als vereniging onderhouden wij goede relaties met onze sponsoren. Sponsoren zijn belangrijk voor ons. Dankzij hun bijdragen kunnen wij zaken eerder en beter realiseren die van belang zijn voor alle leden van de vereniging. Het geeft de extra financiële dekking die daarvoor nodig is.

Recent heeft het bestuur een nieuw plan van aanpak gemaakt hoe wij onze relatie met sponsoren zien en wat wij te bieden hebben. Om dit uit te voeren is de bezetting van de huidige commissie te gering. Wij zoeken daarom bij voorkeur 3 nieuwe leden die helpen met de uitvoering van dat plan.

De taken bestaan uit het benaderen van oude en potentiële nieuwe sponsoren en het onderhouden van die contacten. Met een bezetting die bestaat uit 5 leden kunnen wij sponsoren koppelen aan een commissielid en samen afspreken hoe en welke nieuwe sponsoren wij gaan benaderen. Het voordeel van dit type werk is dat je het kunt doen op uren die jou het beste uitkomen. De werklast in uren schatten wij per lid in op 2 maximaal 3 uren per maand. Hier komt een periodiek overleg van 1 maal per 2 maanden (5 op jaarbasis) bij.

Mocht je meer willen weten of ben je bereid lid te worden, neem dan contact op met Wolter Boon. Per mail te bereiken op wolter.aboon@online.nl of telefonisch op 06-50653153.