Sponsor van de week: Hopma Makelaardij

De sponsor van de week bedanken wij hartelijk voor haar bijdrage aan vv Helpman. Vergeet u niet tussen de clubcard actie(s) te kijken voor de clubcard actie van Hopma Makelaardij.

“Hopma Makelaardij bijna net zo oud als vv Helpman”

Het kantoor bestaat sinds 1932 (nu 85 jaar) en is gelegen in de mooiste wijk van Groningen: Helpman. Hopma makelaardij is een gevestigde naam voor verkoop en aankoop van woningen in de stad Groningen en omliggende gemeenten. Hopma Makelaardij sponsort vv Helpman vanuit maatschappelijke motieven. “Wij willen graag dat Helpman een prettige wijk is waar mensen met plezier wonen, en geloven dat vv Helpman hieraan bijdraagt door het aanbieden van voetbal in de Wijk”.

Bij Hopma makelaardij kun je terecht voor verkoop, aankoop, taxaties en onafhankelijk financieel advies. We zijn lid van de NVM, de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen. We hebben woningaanbod in de stad Groningen en in omliggende gemeenten.

We begeleiden onze klanten van A tot Z in zowel het verkoop- als aankooptraject. We kennen de markt goed waardoor we de beste verkoopstrategie, passend bij de wensen van de klant, kunnen geven. Persoonlijk, deskundig en een snelle afhandeling van zaken zijn kernwoorden die bij Hopma makelaardij horen.

Binnen ons kantoor hebben wij onze eigen erkend financieel adviseur: René Postma. René geeft onafhankelijk en persoonlijk advies over hypotheken, pensioen, verzekeringen en leningen. Bij ons regel je dus alles gemakkelijk ‘onder één dak’.

Het bedrijf Hopma bestaat uit een vast team met enorm veel ervaring en energie.
Thomas Sants – in 1992 eigenaar geworden van Hopma makelaardij. Begeleidt onze klanten met veel energie, enthousiasme en een doortastende aanpak. Kennis van de Groningse huizenmarkt en de woningmarkt in omliggende dorpen (Noord-Drenthe) en specialist in aan- en verkoop van beleggingsobjecten.

Stefan Verhoeven – sinds 2005 mede eigenaar van Hopma makelaardij en sinds 1996 actief als makelaar en taxateur. Gaat accuraat, ondernemend en resultaatgericht te werk om voor onze klanten het beste verkoopresultaat te behalen. Kennis van de Groningse huizenmarkt en de woningmarkt in omliggende dorpen (Leek en Roden). Daarnaast gecertificeerd taxateur voor Vastgoedcert en het Nederlands register vastgoed taxateurs.

René Postma – ruim 20 jaar eigenaar van Hopma Financiële Dienstverlening, maar al ruim 30 jaar in het vak. Naast erkend financieel adviseur ook erkend hypotheekadviseur. Geeft duidelijke uitleg en is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de financiële markt. Onderzoekt graag de mogelijkheden om de beste hypotheek, passend bij de woonwens van onze klant, te vinden. Samen mogelijk maken dat onze klant zijn of haar droomhuis kan kopen, dat is waar René voor gaat.

Margreet Luit – al negen jaar een vast gezicht op ons makelaarskantoor. Haar werkzaamheden bestaan uit het begeleiden van klanten, ondersteunen van de makelaars en het afhandelen van administratieve zaken.

Marieke Lanting – Een nieuw gezicht binnen Hopma makelaardij. Zij verricht alle marketing en communicatie activiteiten op ons makelaarskantoor.

Wat moeten leden van vv Helpman echt weten van uw bedrijf?

Hopma makelaardij biedt als enige makelaarskantoor in Groningen een eigen website voor in de verkoop staande woningen met onder andere fullscreen foto’s in HD kwaliteit. Een unieke manier om op te vallen tussen het totale woningaanbod. Een optimale woningpresentatie is belangrijk om maximaal onder de aandacht te komen bij geïnteresseerden. Daarom krijgen verkopers bij ons ook stylingadvies, foto’s gemaakt door een fotograaf en een professionele video.

Dit jaar viert Hopma makelaardij zijn 85 jarig bestaan!

Dit jaar bestaat ons kantoor 85 jaar. Om dit te vieren hebben we dit hele jaar diverse leuke (win)acties. Houd hiervoor onze website en Facebook pagina in de gaten!

http://www.hopma.nl/                                     https://www.facebook.com/hopma.makelaardij/