Sponsor in de spotlight

Wij zijn in contact gekomen met VV Helpman door het 100-jarig bestaan van de club. Met de glamour bingo was de hoofdprijs een reischeque t.w.v. 500 euro die je kan besteden bij TUI Groningen Helperplein.

Toen we op bezoek waren bij VV Helpman zagen we de leuke borden aan de kant van het veld en daar willen we graag tussen staan. Ondanks dat we al jaren met TUI aan het Helperplein gevestigd zijn denken wij dat nog niet iedereen weet dat we hier zitten en wat we allemaal aanbieden. Iedereen kent TUI wel. Naast TUI bieden wij als reisbureau nog veel meer. Hierbij kan je denken aan autohuur, excursies en verzekeringen. Wat veel klanten niet weten is dat we ook vele andere touroperators zoals de Jong Intra of Buro Scanbrit kunnen aanbieden.

Of je nou op een cruisevakantie wilt of een reis op maat, wij kunnen het allemaal voor je regelen. Marlies, Marvin en Gerda zijn al jaren in dienst bij TUI en kunnen je voorzien van goed advies. We zien je graag bij TUI Helperplein en laat ons dan vooral weten wat je van het bord langs de kant vindt!