Sinterklaas brengt op zijn verjaardag een bezoek aan de Helperborg

Sinterklaas heeft het in deze tijden altijd heel erg druk. Gelukkig kon Sinterklaas een gaatje in zijn agenda vinden om VV Helpman te verblijden met een bezoek.

Rond 10.00 uur arriveerde de goedheiligman bij de Helperborg.
De kinderen van de JO7 – JO9 zaten al in spanning te wachten op zijn komst.

Daarvoor hadden de kinderen al een Sinterklaastoernooi gespeeld

Na een aantal liedjes begonnen de kinderen met een korte warming up. Het was best koud, dus dit was geen overbodige luxe.

Iedereen was weer warm en de Sint vertelde wie de meeste loten heeft verkocht voor de grote clubactie. De 10 kinderen die de meeste loten hadden verkocht kregen VV Helpman Shampoo als cadeautje. De 3 kinderen die de meeste loten verkochten kregen ook nog een waardebon die ze kunnen besteden in de kledingshop.

De top 3 is geworden:

1 Dean Hoogendam (JO8-3) heeft 104!! loten verkocht
2 Bram Essenburg (JO9-3) heeft 78 loten verkocht
3 Alexandros Laccarino (JO8-3) heeft 73 loten verkocht

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd!

Hierna was het de beurt aan de trainers om te laten zien hoe goed ze konden hooghouden. Dit gebeurde onder luide aanmoedigingen van hun spelers.

Minne Bus (trainer JO8-1 & JO9-2) werd uitgeroepen tot winnaar en kreeg van de Pieten een handvol pepernoten.

En toen was het tijd voor de cadeautjes. Iedereen kreeg een lekkere chocoladeletter.
Sinterklaas nam afscheid en wenste iedereen alle goeds voor het komende jaar.

Inmiddels waren er meer kinderen op het Sportpark. Sinterklaas en zijn Pieten namen alle tijd voor het geven van boksen en het uitdelen van pepernoten.

Later die ochtend brachten Sinterklaas en zijn Pieten nog een bliksembezoek aan de kinderen van de JO10 & JO11. Zij kregen ook een kleinigheidje van de Sint.

Toen was het voor de Sint helaas alweer tijd om te vertrekken. Laten we hopen dat hij volgend jaar weer naar Helpman komt. Ik denk het wel en u?

Tot slot bedank ik alle kinderen, trainers en aanwezigen voor het mogelijk maken van deze geslaagde ochtend. In het bijzonder bedankt ik Ben Weinans, Astrid van Woudenberg, Hero van Woudenberg, Danny van Woudenberg, Stef Delnoye en Marjan voor de organisatie.

Ondergetekende had de mooie taak gekregen om de Sint en zijn Pieten te begeleiden.

We hopen dat iedereen een geweldige pakjesavond heeft gehad!
Tot volgend jaar

Coen Hut