Seizoenafsluiting Jeugd VV Helpman 2 juli 2022

De competitie is afgelopen en de laatste toernooien zijn gespeeld. Het seizoen 2021/2022 kan worden afgesloten, maar natuurlijk niet zonder de traditionele seizoen afsluiting voor onze jeugd.

Onder een stralende zon vond deze plaats op 2 juli 2022. Dat dit evenement altijd zeer in trek is bij onze jeugd blijkt wel uit de hoge opkomst. Maar liefst zo’n 200 jeugdspelers wisten de Helperborg te vinden op deze dag.

Onze mini’s hadden zich al vroeg verzameld op het miniveld. Onder begeleiding van Rik Raatjes en Rene ten Cate werd een leuk programma voor onze allerjongste jeugd afgewerkt en aan het eind werd aan iedereen een diploma uitgereikt.

image.jpg

image.jpg

Aansluitend vond op ons hoofdveld het programma voor de leeftijdscategorieën t/m jo13 plaats. Onder de bezielende leiding van Jeugdvoorzitter Ben Weinans en een aantal jeugdtrainers werden via een carrousselparcours tien verschillende onderdelen afgewerkt, waaronder dribbelen, latje trappen, penalty’s nemen, door gaten schieten en voetballen in een knoert van een opblaasbare pannakooi.

image.jpg

image.jpg