Rene Wollerich en v.v.Helpman uit elkaar maar toch ook weer niet

v.v.Helpman en hoofdtrainer van de zondag 1e selectie René Wollerich stoppen aan het eind van dit seizoen hun samenwerking.

René is in het seizoen 2017-2018 gestart met het eerste zondag elftal en promoveerde een seizoen later met zijn elftal naar de tweede klasse. De seizoenen erna wist Rene samen met zijn selectie zich te presenteren als stabiele tweedeklasser.

De ingeslagen weg is zoals bij vele clubs ruw verstoord door het Corona virus en de onderbroken competities. Zoals dat gaat probeer je als club en hoofdtrainer er rond deze periode weer uit te komen voor een verlenging. Helaas is dit voor het komende seizoen niet gelukt en beide partijen hebben hier begrip voor elkaars standpunten en redenen waarom Helpman op zoek moet naar een andere hoofdtrainer voor de zondagafdeling.

Dat dit in goed overleg is gegaan blijkt wel uit het feit dat René wel bij Helpman blijft in zijn rol als Technisch adviseur/hoofd jeugdopleiding. Deze rol vervult Rene sinds 2019 en de jeugdafdeling heeft sinds die tijd mooie stappen gezet.

Het bestuur bedankt René voor zijn inzet bij Zondag1 en we hopen dit seizoen in een prima sfeer af te maken waarna de samenwerking verder loopt bij de jeugdafdeling maar er dus een nieuwe eindverantwoordelijke bij de Zondag 1 selectie komt.

Namens het bestuur,

Jan van der Lei  Voorzitter v.v Helpman.