Professionaliseringsslag bij v.v.Helpman met verlenging contract én uitbreiding takenpakket René Wollerich

v.v.Helpman is met de huidige hoofdtrainer René Wollerich verlenging van zijn contract én uitbreiding van zijn taken bij de voetbalclub overeengekomen. Afgelopen donderdag is dit medegedeeld aan spelers en staf van het eerste zondagelftal van de 2e klassser.

Eerder hadden spelers en staf zich positief uitgelaten over de trainer die vorig jaar met zijn team ongeslagen kampioen werd en nu als promovendus prima resultaten boekt in de Tweede klasse K. Naast hoofdtrainer ziet het bestuur van v.v. Helpman in René Wollerich dé man om een professionaliseringsslag door te voeren in het jeugdbeleid.

Voorzitter Jan van der Lei licht de nieuwe situatie toe. René gaat aan de slag als Technisch adviseur/HJO bovenbouw bij de jeugd. Hij heeft veel voetbalkennis, kan een voetbalorganisatie neerzetten en onder zijn verantwoordelijkheid vallende trainers coachen en beter maken. Hiernaast zijn we zeer tevreden over zijn werk als hoofdtrainer bij onze zondagselectie. Ook het feit dat René zijn ogen niet sluit voor de ontwikkeling Zaterdag-Zondag in het amateurvoetbal sterkt ons in de beslissing zijn taken bij Helpman uit te breiden. We gaan keihard aan het werk met onze mooie club en zijn blij met René zijn contractverlenging. Een dikke pluim voor onze TC onder leiding van René Kuipers.

René Wollerich heeft een contractverlenging voor één jaar als hoofdtrainer met een optie voor nog een jaar. De functie van HJO zal hij voor in ieder geval twee jaar aan gaan.