Opnieuw doelpuntenfestijn

GRONINGEN, 23 september 2017.
De titel verklapt het al een beetje, vandaag was het wederom een heus doelpuntenfestijn voor de dames van trainer Elzer. Om 12.00 uur was de aftrap van de wedstrijd tegen Siddeburen vr 1 onder leiding van scheidsrechter Kuiper. Onder toeziend oog van veel supporters maakte Leonie, na 30 niet denderende minuten, het eerste doelpunt voor de Helpman dames. Niet gek veel later 2 x een goeie assist van Karin waar zowel Joniek als Naomi een mooi doelpunt uit wisten te maken. En toen was het rust met een 3-0 tussenstand.

Trainer Elzer verkeert vandaag in de luxe positie dat hij over 17 dames beschikt. Er werd dan ook volop gewisseld in de rust. Lianne moest noodgedwongen door een blessure het veld verlaten. Esmee nam haar positie foutloos over. Na de rust vrijwel direct een mooi 4e doelpunt voor de Helpman Dames. Na een goede voorzet van Suzanne maakte Rianne het feilloos af. Even later een mooi doelpunt op naam van Rebekka. Beide Ruitertjes hebben vandaag gescoord en dat is zeer uniek! Moeder Ruiter was ook te kijken en dit heeft ongetwijfeld te maken met het succes van haar scorende dochters. De laatste goal komt op naam van Sanne. De verdediging stond als een huis en zo was de einduitslag van de wedstrijd 6-0.

Volgende week spelen we om 14.30 uur tegen Heracliden vr 1 in Uithuizermeeden. Uiteraard bent u weer van harte welkom. Bedankt voor het lezen en graag tot dan!

Irma van Erp