Open trainingen voor meiden en vrouwen

Ben jij nog op zoek naar een voetbalvereniging die zowel gezellige prestatiegerichte als recreatieve teams hebben voor meiden en vrouwen? Dan is dit je kans! Van 9 mei tot en met 9 juni vinden er namelijk iedere week open trainingen plaats voor alle meiden- en vrouwenelftallen.
V.V. Helpman staat goed bekend in omgeving Groningen om haar grote en groeiende afdeling aan enthousiaste voetballende meiden en vrouwen. Veel jongere en talentvolle meiden hebben al de overstap naar de damesafdeling gemaakt! Deze bestaat nu uit een MO17-1 en vier vrouwenteams (1e klasse, 3e klasse, 4e klasse & 5e klasse).

De jongere jeugd speelt gemixt met jongens. Ook talentvolle meiden kunnen zo lang mogelijk bij de jongens blijven spelen. Op die manier willen we iedere speelster een plek kunnen bieden op haar eigen niveau en passend bij haar eigen wensen. Voor keepers worden er naast reguliere trainingen ook aparte keeperstrainingen aangeboden.

Naast voetbal, speelt gezelligheid natuurlijk ook een belangrijke rol. Er wordt dan ook, naast de derde helft, regelmatig van alles georganiseerd. Denk aan (internationale) toernooien, Vriendinnendagen, feestjes of teamuitjes. Het motto van de club is dan ook niet voor niets “Club voor het leven”!

Wil jij een keer meetrainen om te zien of Helpman wat voor jou is? Kom dan gerust langs op de open trainingen!
Voor opgave of meer informatie van de damesafdeling kan contact opgenomen worden met Estelle Zwiers (06-14557913) of voor de meidenafdeling met Coen Hut (06-24421174).

Meer weten of wil je op de hoogte blijven van onze teams? Volg ons ook op Instagram (@meidenvrouwenhelpman) of Facebook (Meiden / Vrouwen V.V. Helpman).