Op ons Paasbest!

GRONINGEN, 31 maart 2018

Vandaag moesten we extra vroeg aanwezig zijn. In eerste instantie verwachtten we een nog langere speech dan normaal van trainer Harold Elzer. Echter had hij als verrassing met aanvoerster Rebekka een heerlijke Paasbrunch voor ons geregeld.

De vorige wedstrijd tegen Groen Geel vrouwen 2 hebben we nipt gewonnen met 1-2. Dus toch wel een beetje gespannen begonnen we in de volgende opstelling aan de wedstrijd. Esmee in de goal, Britt & Inge centraal in de verdediging en Manon en Irma op de backpositie. Op het middenveld stonden Naomi, Marthe en Ineke en onze voorhoede bestond uit Joniek, Leonie en Laura. Het eerste kwartier was Helpman de betere partij. Druk naar voren en fel in de duels. Het duurde dan ook niet lang voordat de eerste goal werd gemaakt door Marthe. Vlak voor de zestien-meter-lijn werd ze aangespeeld en haalde verwoestend uit. Via de binnenkant paal rolde hij binnen en stond de 1-0 op het bord. Daarna was het rommelig aan de Helpmanzijde. Toch wist Leonie, na een mooie voorzet van Laura, ons op een 2-0 voorsprong te brengen.

In de rust niets anders dan complimenten en vol goede moed begonnen we aan de tweede helft. In de tweede helft betraden Karin, Lianne en Paula achtereenvolgens het veld. Helpman bleef de beter voetballende partij en ook nu kon een doelpunt niet lang meer uitblijven. Het was Laura die na een knappe solo actie het derde doelpunt maakte. Onze verdediging stond als een huis en Groen Geel maakte geen schijn van kans. Vlak voor het eindsignaal maakte Lianne het af door de teller op 4-0 te zetten. Ze veroverde de bal in de zestien meter en schoot hem beheerst in de linker onderhoek. Door deze overwinning behouden we onze 2e plaats in de competitie.

De cijfers van vandaag:
Het weer: 9
De scheidsrechter: 7.5
Aantal toeschouwers: 38

Aan het aantal toeschouwers kunt u merken dat het mooier weer wordt. Allemaal bedankt voor uw komst en graag tot volgende week! Dan spelen we om 16.00 uur thuis tegen de Heracliden.

Vrolijk Pasen!

Irma van Erp