Onze keeperstrainers

In deze rare tijd waar al weken geen wedstrijden worden gespeeld, mag er natuurlijk wel getraind worden. Naast de normale trainingen is er natuurlijk ook nog speciale aandacht voor de keepers binnen onze jeugd. Voor alle keepers in de jeugd is er de mogelijkheid om wekelijks te trainen met een van de trainers uit het keepersteam. Hieronder een kleine kennismaking met het keepersteam.

Jan Noordhuis is al vele jaren betrokken binnen onze club als keeperstrainer en heeft dit jaar O7 tot en met de JO10 onder zijn hoede.

Youri van der Ploeg neemt dit seizoen de keepers uit onder 11 en 13 voor zijn rekening. Daarnaast is hij trainer van de JO13-4 en is hij een van de keepers van onze zondagselectie.

Rik Dagelet heeft dit seizoen alle keepers onder zijn hoede die uitkomen in de lichting onder 14, 15 en 17. Naast keeperstrainer is hij ook assistent-trainer bij JO17-1 en speelt hij als keeper in het tweede op zaterdag.

Wilco Veldhuis is net zoals de afgelopen jaren keeperstrainer van onze JO19, zaterdagselectie, zondagselectie en dit jaar heeft hij ook alle dames onder zijn hoede.

Vorig jaar zijn wij gestart met een keepersforum binnen de club waar alle ontwikkelingen van elke keeper besproken wordt. Ook dit jaar zullen wij dit doortrekken en daarom zullen er vanuit het keepersforum ook wekelijks op zaterdag mensen aanwezig zijn om naar de keepers te kijken. Het keepersforum staat onder leiding van Wilco Veldhuis en staat in nauw contact met de TC van Helpman.

Namens het keepersteam wensen wij iedereen nog veel succes en plezier dit seizoen. Mocht je een vraag hebben over de keeperstraining, kun je hieronder de juiste persoon een berichtje sturen.

Wilco Veldhuis, 06 25312315 (JO19 en ouder)

Rik Dagelet, 06 12140287 (JO14 t/m JO17)

Youri van der Ploeg, 06 37384331 (JO11 en JO13)

Jan Noordhuis, 06 10215564 (JO8 en JO10)