Met een correct ingevuld digitaal wedstrijdformulier, wordt de competitie nóg leuker.

Met een correct ingevuld digitaal wedstrijdformulier, wordt de competitie nóg leuker.

Mocht je vragen hebben over het wedstrijdformulier, neem dan contact op met Coen Hut (wedstrijdzaken@vvhelpman.nl/06-24421174

Digitaal wedstrijdformulier
Beste functionaris,

Onlangs stuurden we je een e-mail over het belang van het correct en volledig invullen van het digitaal wedstrijdformulier in de Wedstrijdzaken app. Bekijk hieronder nog de korte animatie en lees hier meer informatie over het gebruik van het wedstrijdformulier.​​​​​

Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk teammanagers, scheidsrechters en spelbegeleiders zich hiervan bewust zijn, kunnen we je hulp goed gebruiken.

​​​​​​​Breng clubgenoten op de hoogte waarom het zo belangrijk is om het digitaal wedstrijdformulier goed in te vullen en welke voordelen dit de vereniging/teams oplevert. Bijvoorbeeld door ze een appje te sturen of het te delen op social media met #meerspelplezier:

⚽️✍️ Als je het digitaal wedstrijdformulier in de Wedstrijdzaken app voor en na de wedstrijd correct invult, draag je bij aan meer spelplezier voor iedereen! (https://www.youtube.com/watch?v=dRF9Yu31Svg)
Check het zelf: www.knvb.nl/wedstrijdformulier