Met dank aan de Club van 50

De Club van 50? Wat is dat en wie zijn dat? De club van 50 bestaat uit een groep mensen die ieder jaar €50 inleggen met als doel dit te besteden aan zaken binnen de vvHelpman. Zaken waar zoveel mogelijk leden en/of bezoekers profijt van hebben. Inmiddels bestaat deze groep uit 85 personen. Wie de deelnemers zijn kun je lezen op het namenbord naast het grote TV-scherm in de kantine. We streven er in ieder geval na om te groeien naar 100 leden en dat begint in zicht te komen.Je bepaalt zelf hoe lang je mee doet. Heb je interesse mail dan naar wolter.aboon@online.nl

De bijdragen van het afgelopen seizoen investeerden we in een paar nieuwe zitbanken langs het hoofdveld, een professionele voetbaltafel, een nieuwe vrieskist voor de keuken en een opbergstelling voor de voorraadkamer van de keuken. Zie de foto’s hiervan in dit bericht.

De Club van 50 is een zelfstandige groep binnen onze vereniging. Leden kunnen zelf ideeën aandragen waarvan het zinvol is om in te investeren. Dankzij deze groep kunnen we extra zaken realiseren waardoor een verblijf op de Helperborg nog plezieriger wordt. En ook deze keer gaat onze dank uit naar de leden die dit weer mogelijk maakten.

Coördinatoren Club van 50
Gerhard Hurenkamp
Wolter Boon