Meidenavond zeer geslaagd: Turbo Slakken winnaars pubquiz!

Vrijdag 16 september vond de startbijeenkomst plaats voor alle meiden én ouders vanaf de O15 (JO & MO). Ondanks het regenachtige weer was de opkomst uitstekend!

We begonnen de avond met een informatiegedeelte waarin de teamindelingen, het vernieuwde competitieaanbod bij de MO en de visie & en beleid op het meidenvoetbal werden toegelicht. Het belangrijkste uitgangspunt is dat we zowel recreatieve als prestatieve meiden een plek willen kunnen bieden bij Helpman én dat we deze leden willen behouden (“Club voor het Leven”). Dit seizoen zullen we gebruiken om het selectievoetbal langzaam te introduceren bij de MO17, net als bij de jongens en dames, met als doel dat we vanaf volgend seizoen een MO17-1 op het hoogste niveau en voldoende meidenteams op recreatief niveau (MO15 & MO17-2) kunnen bieden.

De avond hebben we afgesloten met een pubquiz. De teams werden willekeurig samengesteld, waarbij ouders en speelsters het in aparte teams tegen elkaar opnamen. De vragenrondes met elk een apart thema (Helpman, vrouwenvoetbal, muziekronde, plaatjesronde & algemene kennis) werden door de trainers en teammanagers gepresenteerd. Nadat alle antwoorden zorgvuldig gecheckt waren, gingen de Turbo Slakken er uiteindelijk met de winst (lees: chocola) vandoor!

Kortom, het was een gezellige informatieve avond waarbij er ook kennis gemaakt is met elkaar én met de club!

We willen iedereen bedanken voor hun komst en inzet tijdens de avond.

Uitslag Pubquiz

  1. Turbo Slakken (42 punten)
  2. De Incapabele Kwallen (40 punten)
  3. FC Knudde (38 punten)
  4. De Spetters (33 punten)
  5. Verzopen Poesjes (32 punten)
  6. Helpman Girlzz (31 punten)
  7. Naamloos (30 punten)

Met sportieve groet,

Namens de Jeugd TC

Betty Biemans (Technisch Coördinator Meiden)
Coen Hut (Algemeen Coördinator Meiden)