Ook dit seizoen verzorgt MCZ de sportmedische begeleiding van spelers en speelsters van VV Helpman 1924. We houden twee dagen per week een spreekuur op de club, waar je zonder afspraak terecht kunt voor informatie, advies en behandeling.

Spreekuren fysiotherapie

dinsdag 18.30 – 21.00

donderdag 18.30 – 21.00

Fysiotherapeut: Jorim de Lange jorim.delange@mcz.nl 06-21947567

Locatie: Medische ruimte VV Helpman, achter in de kantine aan de rechterkant

De spreekuren zijn vrij  en gratis toegankelijk voor iedereen die VV Helpman een warm hart toedraagt: alle leden, supporters en vrijwilligers zijn van harte welkom.

Informatie voor ouders

Als uw kind zich bij ons meldt met een lichamelijke klacht of een blessure, dan zullen wij u en de trainer per e-mail op de hoogte stellen. Hierin kunt u de informatie met betrekking tot de diagnose en het behandelplan verwachten, alsmede adviezen rondom de sportbelasting. Om persoonsgegevens per e-mail te kunnen versturen, zijn wij wettelijk verplicht hiervoor eerst uw toestemming te vragen. Wij zullen u dan verzoeken een Informed Consent in te vullen. Op deze manier zijn alle betrokkenen (ouders/verzorgers, kind) op de hoogte van de informatie inzake de blessurestatus. Voor een sporter van 18 jaar of ouder is dit niet van toepassing. Ruben zal u het huishoudelijk reglement en het Informed Consent overhandigen en u voorzien van een persoonlijke toelichting.

Heeft u nog vragen op opmerkingen? Neemt u dan gerust contact op met Jorim. Vanzelfsprekend ben ik ook graag bereid tot een nadere toelichting.

Namens het gehele MCZ-team wens ik iedereen een plezierig en succesvol sport- seizoen!

Met vriendelijke groet, Nitzan Hadash
Hoofd Sectie Orthopedie

Wil jij optimaal presteren in je sport? Dan staat het professionele team van MCZ voor je klaar. We zijn een innovatief, deskundig en toonaangevend centrum voor fysiotherapie en sportbegeleiding. We zijn gespecialiseerd in alle disciplines op het gebied van bewegen. Al jaren begeleiden we het eerste elftal, de beloften en de jeugd van FC Groningen op het sportmedische vlak. Daarnaast werken we ook met de spelers van FC Emmen, Donar en Abiant Lycurgus. Wat je ambitieniveau ook is, profiteer van onze professionele ervaring. En haal het beste uit jezelf met het team van MCZ!

www.mcz.nl