Ook dit seizoen verzorgt MCZ de sportmedische begeleiding van spelers en speelsters van VV Helpman 1924. We houden twee dagen per week een spreekuur op de club, waar je zonder afspraak terecht kunt voor informatie, advies en behandeling.

Spreekuren fysiotherapie

dinsdag 18.30 – 21.00

donderdag 18.30 – 21.00

Heb je lichte klachten of een blessures?

Gratis voor alle leden: Spreekuur sportblessures
Voetballen is leuk, maar helaas gaat er ook wel eens iets mis, waardoor er (lichte) blessures ontstaan. De fysiotherapeut van MCZ is niet alleen aanwezig voor de selectieteams van v.v. Helpman, maar is ook beschikbaar om jou van advies te voorzien.

Heb jij pijntjes en twijfel jij of het wel verstandig is om door te trainen? Vraag dan gratis advies aan je clubfysiotherapeut. Hiervoor kun je online een 10 minuten adviesgesprek inplannen.

Mark van der Ploeg is regelmatig op de club aanwezig en geeft je graag tips hoe verstandig om te gaan met je blessure. In de meeste gevallen zijn blessures makkelijk op te lossen, maar dat is niet altijd het geval. Dan adviseren we je te laten behandelen op één van onze locaties in Groningen of Haren.

Zorgverzekering
Tot en met 17 jaar worden je behandelingen vanuit de basisverzekering vergoed. Vanaf 18 jaar heb je een aanvullende verzekering nodig, welke fysiotherapie vergoed. Heb je geen aanvullende verzekering, dan sturen we je factuur voor je voor behandeling.

De fysiotherapeut is voor iedereen toegankelijk, je hebt dus geen verwijsbrief nodig van je huisarts.

Over MCZ
MCZ is een centrum voor gespecialiseerde fysiotherapie | fitness & Leefstijl | professionele sportbegeleiding. Wil je meer  informatie over MCZ of direct een afspraak maken? Ga dan naar www.mcz.nl of bel met 050 – 527 16 13.

Wil je eerst een gratis adviesgesprek met je clubfysiotherapeut? Dat kan gemakkelijk door deze link aan te klikken: https://mcz.nl/spreekuren-sportclubs/ en je afspraak is zo gemaakt.

Sportieve groet,

Team MCZ