Jeroen.nl krijgt energie van VV Helpman

Sinds enkele weken hangt er een nieuw sponsorbord rondom het mini-veld. Een prachtig vrolijk bord van Jeroen.nl. Mét een heus VV Helpman shirt aan. Wie is Jeroen en wat doet Jeroen als rasechte Be Quicker bij VV Helpman? 

Eerst even wat helderheid rondom je lidmaatschap bij Be Quick 1887, hoe zit dat precies? 

Sinds 1995 ben ik lid van Be Quick 1887. Dat was het moment dat ik met mijn ouders uit Amsterdam overkwam en in Helpman ben gaan wonen. Nadat ik mijn vader in 2003 verloor hebben we zijn uitvaart in het clubhuis van Be Quick 1887 mogen organiseren. Een hele fijne plek zonder haast achteraf en vlak bij Esserveld waar hij begraven is. Lang verhaal kort: ik zal dus altijd lid blijven bij “The Good Old”. 

Maar hoe kom je dan nu bij VV Helpman terecht? 

We zijn met mijn vriendin en 3 kinderen opnieuw in Helpman komen wonen. Zoon Tim (8) voetbalt sinds 2,5 jaar bij Helpman. Hij volgde daarmee zijn klasgenootjes en wilde daarom dolgraag bij Helpman voetballen. Lekker in de buurt en veel bekende gezichten voor hem. Hij kwam in het warme bad van Willem Manson terecht en heeft het verdomd goed naar zijn zin. 

En nu Jeroen.nl, wat is dat precies? 

Ik haal enorm veel plezier uit eigen projecten, waarvan Jeroen.nl een uitstekend voorbeeld is. Het is project waar veel andere interesses in samenkomen. 

In 2018 hebben wij ons huis verbouwd en daarmee vol ingezet op verduurzamen: isolatie, vloerverwarming, een (aard)warmtepomp, een dak vol zonnepanelen, een huis vol domotica, een dynamisch energiecontract, en sinds eind 2023 ook thuisbatterijen voor het opslaan van zelf opgewekte zonne-energie. Supertof! Daar krijg ik energie van! 

Alle data rondom opwekking, stroomverbruik, water en opslag deel ik live op de website. Ik ben een open boek. What you see is what you get. 

Ik probeer complexe zaken simpel te maken. Zodat iedereen de energiemarkt mogelijk een beetje beter kan begrijpen. Dat is namelijk nogal een complex gebeuren. 

Als laatste, waarom ben je sponsor geworden van VV Helpman?

Ik hou van verenigingen met een échte vrijwilligers cultuur. Vele handen maken immers licht werk. 

VV Helpman is een prachtige voetbalvereniging met een heel mooi veldje voor de aller-aller-kleinste jeugd. De plek waar de fundamenten voor een toekomstig lidmaatschap worden gebouwd. 

Toen daar een sponsor plekje vrij kwam was de keus niet zo moeilijk, daar wil ik wel een bordje hebben hangen. 

Een bord van Jeroen.nl op dit veldje, waar ik energie krijg van het zien genieten van de kleintjes, onderstreept het gemeenschappelijke doel van mijn projecten: plezier.