Overschrijvingen

Vanaf heden gaan alle overschrijvingen digitaal via sportlink. Dit wordt gedaan door de ledenadministratie van de verschillende clubs

Al deze overschrijvingen worden door de verenigingen digitaal ingediend. Het papieren overschrijvingsformulier is hierbij niet meer nodig.

Hoe gaat het in zijn werk?

De speler die wil overschrijven naar een andere vereniging gaat naar deze vereniging toe om zich aan te melden. Graag met spelerspas.

  • Bij aanmelding van een speler bij zijn nieuwe vereniging, wordt deze speler met ingang van het nieuwe seizoen overgeschreven naar de nieuwe vereniging.
  • De oude vereniging kan zien dat er een overschrijvingsverzoek loopt.
  • Alle overschrijvingsverzoeken worden door de KNVB verzameld en op 1 juli automatisch doorgevoerd.
  • Als er geen blokkade is wordt de speler tegelijkertijd afgemeld bij de oude vereniging als lid.
  • Als er wel een blokkade is dan moet deze eerst worden opgeheven. In de reguliere periode is dit alleen nog maar een financiële blokkade.

Wanneer een speler de club verlaat en er zijn nog financiële verplichtingen en/of er moet nog kleding worden ingeleverd legt de oude club een blokkade op waardoor de overschrijving niet kan plaats vinden. De blokkade word opgeheven zodra er aan de verplichtingen is voldaan.

Afmeldingen:

Elk lid dat zich wil afmelden dient zich af te melden bij de ledenadministratie.
Afmeldingen die niet zijn doorgegeven aan de leden administratie worden niet verwerkt, hierdoor loopt de automatische incasso nog door. Dit geldt voor alle leden.

Afmeldingen kunnen via het mailadres: bealeeftink@gmail.com