In memoriam Annet Rijnberg.

Afgelopen vrijdagmorgen heeft Annet Rijnberg de strijd tegen haar ziekte die haar al lange tijd in de greep hield, verloren. Annet is de moeder van Twan en Nijs, twee van onze enthousiaste jeugdleden. In maart 2020 hebben de jongens hun vader Sven verloren, Sven was jeugdleider bij het team van zijn zoon. Nu moeten zij hun moeder missen.

Annet hebben we leren kennen als een enthousiaste moeder die veel voor onze club over had.
Vol enthousiasme had ze zich gestort op de bardiensten. Met heel veel plezier en een zeer open houding heeft zij haar bardiensten gedraaid. Toen ze door haar ziekte minder en later helemaal niet meer ging werken heeft ze zich aangemeld bij de barcommissie. Ondanks haar ziekte was niets haar teveel, een echte powervrouw!

Nadat ik het bericht had gekregen dat Annet was overleden heb ik contact met haar zus Freja gehad.

Freja en haar gezin zullen Twan en Nijs opnemen in hun gezin. Annet heeft als echte powervrouw dit traject uitgestippeld samen met lieve vriendinnen en haar zus.

Laten wij als Helpman familie ook klaar staan. Dit kan door kleine dingen, dingen waarvan je nu denkt dat ze niet belangrijk genoeg zijn.

Annet, we hadden je graag voor veel langere tijd in ons midden gehad. Rust zacht.

We wensen Twan en Nijs, Frea en haar gezin en alle nabestaanden ontzettend veel kracht toe om dit verlies een plek te geven.

Namens alle leden van v.v.Helpman,

Jan van der Lei
Voorzitter v.v.Helpman