In de stromende regen wint Heiligerlee met 1-5 van Helpman

Officieel stond ik voor deze wedstrijd niet op de planning om een verslag te maken, maar door een gebeurtenis tijdens de wedstrijd heb ik deze rol van Chris overgenomen.

 

Helpman JO13-1                              1          –         5                                 Heiligerlee JO13-1

(rust 0-2)

Datum: 19 november 2017 Tijd 10.30 uur
Scheidsrechter: De heer E. Holkers
Assistent-scheidsrechter Helpman: De heer R. Terpstra

Selectie Helpman (op voornaam): Abel, Bram, Dominique (K), Fabio, Fimme, Ivar, Lucas (K), Marniek, Mathijs ©, Maud, Milan, Otto, Roos, Sam & Wen
Afwezig: Milan (weekendje Madrid)

 

Officieel stond ik voor deze wedstrijd niet op de planning om een verslag te maken, maar door een gebeurtenis tijdens de wedstrijd heb ik deze rol van Chris overgenomen.

 

Op het moment dat de wedstrijd begint zitten we in een hoosbui. We beginnen moeizaam aan de wedstrijd, Heiligerlee voetbalt iets makkelijker. In de 12e minuut komen ze op een 0-1 voorsprong. In de 21e minuut een vervelend moment aan onze kant. Dominique zijn enkel klapt dubbel en hij kan niet meer lopen, laat staan verder spelen. Wen neem zijn plaats onder de lat in. In blessuretijd van de 1e helft verdubbelt Heiligerlee de score.

 

In de rust komen we Lucas, keeper van JO13-2, tegen en die wil wel invallen. Lucas neemt de plek van Wen over en Bram komt erin voor Fimme. Met Fimme en Wen op de bank beginnen we aan de 2e helft.

 

We spelen slordig en moeizaam en daar profiteert Heiligerlee van. 5 minuten na rust komt Heiligerlee op een 0-3 voorsprong en in de 43e minuut maken ze de 0-4. Het is koud en het regent nog steeds. Daarnaast geven een aantal spelers aan last te hebben van pijntjes. Nog even volhouden is onze reactie. In de 51e minuut geeft Otto een prima voorzet op Bram en die maakt er 1-4 van. Vlak voor tijd bepaalt Heiligerlee de eindstand op 1-5. Deze wedstrijd snel vergeten en ons richten op volgende week. Dan staat de uitwedstrijd tegen Peize JO13-1 op het programma.

 

Vanaf deze plaats wens ik namens het team, Dominique heel veel beterschap met zijn enkel. We hopen dat je snel weer hersteld bent. Daarnaast bedank ik Lucas, voor het meedoen in de 2e helft.

 

Scoreverloop: 12’ 0-1, 30+1’ 0-2, 35’ 0-3, 43’ 0-4, 51’ 1-4 Bram (Otto) & 56’ 1-5

 

opstelling 1-4-4-3
Marniek Fimme Wen
(53′ Wen) (31′ Bram) (21′ Otto)
Ivar Sam
(48′ Fimme)
Abel
Otto Mathijs © Maud Roos
(21′ Fabio)
(37′ Wen)
(53′ Fabio)
Dominique
(21′ Wen)
(31′ Lucas)
Bank: Bram & Fabio
Afwezig : Milan
Extra: Lucas

Coen Hut,
Leider JO13-1
Fotograaf Jettie Berends