Het V.V. Helpman jeugdtoernooi, een ware Helpman promotie!

Afgelopen weekend is het v.v.Helpman Jeugdtoernooi over twee dagen en in alle leeftijdscategorieën gespeeld. Een ware happening.

Het toernooi wat tot in de puntjes georganiseerd was door de heren van de toernooicommissie is een waar uithangbord voor onze club gebleken. Na het succes van het vorig jaar leek het dit jaar nog weer beter ‘in elkaar te vallen’. Een groot compliment voor de totale  organisatie.

Voor het zover is moet er natuurlijk op alle fronten de zeilen bijgezet worden. Alle tandwieltjes van de organisatie moeten in elkaar vallen. Er moeten vrijwilligers genoeg worden ‘geronseld’, de kantinecommissie moet zorgen voor genoeg voorraad, er wordt gesleept met doelen, tafels enz enz…

Ik denk dat zondag enkelen vermoeid op de bank zijn geploft. Hopelijk met een meer dan voldaan gevoel, want de klus is geklaard. Ik heb alleen maar glunderende gezichten gezien, volop strijd om de beste plaatsen en heel veel complimenten mogen ontvangen voor de strakke organisatie.

Die complimenten speel ik hierbij door aan de Toernooi organisatie, de Kantine commissie, de Huishoudelijke Dienst maar zeker ook naar iedereen die geheel vrijwillig heeft meegeholpen om hier weer een spektakel van te maken.

We kunnen trots zijn op een dergelijke organisatie en die pluim komt jullie dan ook allemaal toe.

Persoonlijk kan ik je vertellen dat ik van een dergelijke samenwerking weer heel veel energie krijg.
Ik hoop dat dit ook bij jullie het geval is. Alleen door samen de club te dragen blijft het de vereniging waar iedereen zich thuis voelt.

Aan allen dank voor jullie inzet, we hebben v.v.Helpman weer op de kaart gezet!!!

 

Dank,

Jan van der Lei
Voorzitter v.v.Helpman