Hendrik Timmer nieuwe trainer Zaterdag1

Dit jaar nemen we afscheid van Sven de Haan. Sven gaat voor Uefa A op en kan dit niet combineren met het trainerschap. Inmiddels hebben we afscheid genomen en we wensen Sven veel succes.

Als opvolger hebben we Hendrik Timmer weten te strikken. Een echt voetbaldier en we hebben er vertrouwen in dat hij Zaterdag 1 opnieuw bovenin mee laat doen.

Hendrik stelt zich hieronder even voor. Wij wensen Hendrik veel plezier en succes bij onze club.

Even voorstellen
Mijn naam is Hendrik Timmer.
Woonachtig in Altena, vlak bij Peize. Op dit moment 53 jaar, getrouwd met Jeanet en heb 2 zoons (24 en 21 jaar) die allebei bij Peize spelen.
Zelf heb ik tot mijn 23e bij Peize gespeeld (gekeept) en daarna voor mijn werk bij ProRail Verkeersleiding verhuist naar Leusden, bij Amersfoort. In Leusden 8 jaar gespeeld bij Roda ’46. In 2001 zijn we weer terug gekomen naar Peize. Daar bij de plaatselijke VV nog ruim tweeënhalf jaar in het eerste gespeeld. Tenslotte afgebouwd via het tweede en lagere teams. In die jaren alle selectie-jeugdteams getraind. Waarvan 4 jaar de U17 en 4 jaar de U19. Hierna 1 jaar als assistent bij de 1e selectie en trainer/coach van het tweede. Vervolgens aan de slag gegaan als hoofdtrainer bij ONR Roden en VV Veenhuizen. En nu dan bij de VV Helpman (Zat 1). Voor mij geen onbekende vereniging, omdat ik menig potje heb gespeeld tegen de zondag 1.
Ik heb dan ook veel zin om na de vakantie bij deze club aan de slag te gaan.