Helpman, Wall of Fame

Clubhistorie v.v. Helpman - Wall of Fame

Beste Helpernees,

Zoals bekend hebben wij een zeer rijke én bijzondere clubgeschiedenis, die teruggaat naar de vroege twintiger jaren van de vorige eeuw. Een geschiedenis waar wij trots op mogen zijn. Op diverse plaatsen bij de club en in menig schuurtje, garage of zolder, worden voor de club waardevolle herinneringen bewaard die niet verloren mogen gaan. Zoals een tijd bewuste vereniging mag betamen zijn wij dan ook verplicht om onze historie te behouden, te bewaken en te delen.

Op Facebook verscheen onlangs een jeugd elftalfoto die binnen een paar dagen meer dan 24 reacties opleverde. Kortom, velen van ons koesteren mooie en warme herinneringen aan de tijd bij Helpman en doen dat nog steeds!

Daarom deze oproep: Als er foto’s, films, documenten, etc in jullie bezit zijn (hoe ouder hoe beter) en deze wil jij met ons delen, laat het ons weten. Of weet jij Helpernezen die veel historie bezitten, geef het door.

Op de aanstaande Nieuwjaarsreceptie is het mogelijk om de foto’s (en de rest) in bruikleen aan ons te geven. Jij krijgt ze altijd retour in de oorspronkelijke staat.