Helpman VR3 wint met 6-0 en plaatst zich voor de volgende ronde van het bekertoernooi.

Helpman VR3 wint met 6-0 en plaatst zich voor de volgende ronde van het bekertoernooi.

Helpman VR3                                    6          –           0                                 De Heracliden VR3

(rust 2-0)

Datum: 16 oktober 2021
Scheidsrechter: De heer E. Hoeboer
Assistent-scheidsrechter Helpman: Mevrouw M. van der Veer (1e helft) en mevrouw M. Top (2e helft)

Selectie Helpman (op voornaam)

Andrea, Britt, Celine, Ineke, Joniek, Joyce (K), Karin, Laura, Manon Bezu ©, Manon Top, Mette, Naomi, Norah, Rebekka,  Suzanne,
Afwezig: Amber, Inge, Lotte & Prerna`
Geblesseerd: Irma & Judith

Op 9 september jl. won Helpman Vrouwen 3 met 0-2 bij Groen Geel Vrouwen 2. Door deze winst zijn ze verder in het bekertoernooi. Ik ga ervan uit dat het bij iedereen bekend is. De beker is de snelste weg naar europa.

De Heracliden VR1 is voor Helpman VR3 geen onbekende tegenstander. Op 11 september van dit jaar stond deze wedstrijd voor de competitie op het programma. Toen werd het uiteindelijk 4-4. Helpman stond 10 minuten voor tijd nog met 4-2 voor. De Helpman dames zijn dus gewaarschuwd. De overwinning is pas binnen als de scheidsrechter voor het eindsignaal heeft gefloten en de uitslag correct is ingevoerd.

Dit jaar treffen beide teams elkaar nog een keer. Op 18 december reizen de Helpman Dames af naar Uithuizermeeden om dan weer tegen De Heracliden te voetballen. Dit betreft dan weer een competitiewedstrijd.

U bent gewend dat Irma van Erp de wedstrijdverslagen schrijft. Helaas is ze vandaag afwezig. Daarom neemt ondergetekende vandaag het maken van een verslag voor zijn rekening.

En dan nu over de wedstrijd, want daar gaat het natuurlijk om. De wedstrijd begint iets later omdat de Helpman aanvoerster nog moet komen. Ze heeft namelijk nog gewerkt en is daarom iets later.

Dan kan de wedstrijd beginnen. Helpman speelt goed en verzorgd voetbal. De 1-0 komt op naam van Suzanne en de 2-0 wordt gescoord door Manon Bezu. Helpman gaat met een 2-0 voorsprong de rust in.

In de 2e helft begint het steeds beter te lopen. Helpman krijgt veel ruimte en speelt goed. Het is een leuke pot om naar te kijken. In de 2e helft wordt er nog 4 keer gescoord. De 3-0 en 4-0 komen op naam van Karin. De 5-0 wordt gescoord door Laura en Rebekka bepaalt met haar doelpunt de eindstand op 6-0.

Het had ook nog 7-0 kunnen worden, maar de penalty die Helpan kreeg werd gemist. Ik denk dat de penalty neemster de eindstand van 6-0 wel voldoende vond.

Dat het 6-0 is geworden is mede te danken aan de fanatieke aanmoedigingen van de speelsters van VR1. Die zijn na de met 4-1 gewonnen wedstrijd tegen De Weide nog even naar Helpman gekomen om VR3 aan te moedigen. Helpman Vrouwen 3 feliciteert Vrouwen 1 met hun 1e overwinning.

Ook Helpman VR2 wint vandaag. Ze winnen met 2-1 van HS’88 VR1. Naomi heeft nog meegedaan met deze wedstrijd en Celine heeft foutloos gevlagd. Helpman Vrouwen 3 feliciteert Vrouwen 2 met hun 1e overwinning in de competitie.

Het foutloze vlaggen geldt ook voor de vlaggenisten van vanmiddag Maritt en Manon!

Tot slot de cijfers van vandaag:
Aantal toeschouwers: 30
Het weer: 5 (koud)
De scheidsrechter: 8
Het veld: 8,5
Inzet: 10+

Wie de volgende tegenstander wordt in het bekertoernooi is op dit moment nog niet bekend.

Volgende week zaterdag speelt Helpman VR3 om 12.15 uur thuis tegen The Knickerbockers VR4.

Invallers bedankt voor het meedoen!

Namens Helpman Vrouwen 3 nodig ik u uit om dan aanwezig te zijn.

Graag tot dan!

Coen Hut
Algemeen coördinator meiden/dames en aandachtig toeschouwer.