HELPMAN VR3 OP WEG NAAR KOPPOSITIE

GRONINGEN, 2 oktober 2021.

Welkom op de Helperborgh waar we eerst een kwartier zochten naar een kleedkamer, vervolgens stralend op de foto gingen en tot slot onze borst nat maakten voor de wedstrijd tegen Farmsum vr1.

Om 14.45 de aftrap onder leiding van Emile Hoeboer. Beide partijen begonnen niet geheel spectaculair aan de wedstrijd. Leest u vooral verder, want het belooft uiteindelijk een spektakel te worden. En saai was het niet, want er waren een paar spannende momentjes. Zo glipte de bal door de benen van Joyce en verdiende Farmsum een aantal corners. Gelukkig wisten Ineke en Karin deze ballen prima weg te koppen. Het is ook niet zo dat er geen kansen ontstonden, alleen gingen ze er nog niet in. En alleen erin, dat telt! Ook voor Farmsum een prachtige kans. Echter zag de spits van Farmsum haar inzet hard op de lat belanden. Onze trouwe supporter bleef vertrouwen houden, ook toen we 0-1 achter stonden. Kort werd er wat gemopperd want ook bij Helpman is het niet always rozengeur en moonshine. Even later kwam Manon Top 1 op 1 met de keepster van Farmsum. Genadeloos schoot ze de gelijkmaker binnen! Even later kwam Manon Bezu binnen de lijnen en haar eerste balcontact resulteerde in de 2-1. Joeh! Tijd voor de rust.

Na de rust nog meer doelpunten van Manon Bezu. Zij wist nog 2 keer te scoren. Ook Andrea kwam nog gevaarlijk dichtbij voor een doelpuntje en zelfs Irma wist te weg naar de goal te vinden. Helaas geen goaltjes, wel mooie kansen! Ook Farmsum kwam nog een aantal keer gevaarlijk dichtbij. De verdediging en Joyce waren niet eenvoudig te passeren. Norah daarentegen wist na een gele kaart, tijdstraf en de nodige emoties nog wel te scoren! Dat is weer lekker terug binnen de lijnen komen. Sensatie en spektakel van deze heldin. Toeschouwers niet meer te temmen, de muziek knalde uit de boxen. Uiteindelijk wist ook Farmsum nog te scoren. Einduitslag: 5-2! Wederom een prachtig teamresultaat en een mooier kado kan Naomi zich niet wensen op haar verjaardag. Naomi, van harte!

De cijfers van vandaag:
Aantal toeschouwers: 56
Het weer: 8
De scheidsrechter: 8
Het veld: 6.5
Inzet: 10+
Vragen van de week: Gaan wij Europa in? Moet Joniek de platte kar alvast bestellen?

Volgende week spelen we uit tegen Loppersum vr1 om 11.55 uur. Graag tot dan!

Op de foto ziet u op de onderste rij van links naar rechts: Lotte, Manon Top, Karin, Joyce, Joniek, Ineke en Irma. Op de bovenste rij van links naar rechts ziet u: Norah, Manon Bezu, Naomi, Amber, Suzanne, Judith, Andrea, Mennie en Celine. Een mooi teampje, al zeggen we het zelf.

 

Irma van Erp