HELPMAN VR3 – MUNTENDAM VR1

6 november, 2021.

Ook vandaag was het een hele opgave voor trainer Mennie Schlaman om 11 spelers op de been te krijgen. Dit heeft mede te maken met een aantal blessures en een aantal toppers werkzaam in de zorg. Gelukkig wilden Carmen en Carmen uit vrouwen 5 met ons meespelen, bedankt dames!

Om 14.15 uur begon de wedstrijd in de volgende opstelling: Joyce in de goal, Celine, Judith, Naomi en Maaike in de verdediging. Andrea, Ineke en karin op het middenveld en Carmen, Manon en Norah voorin. Al na 5 minuten wist Norah de bal feilloos binnen de palen te schieten, hoppatee! 1-0! In de eerste helft ontstonden er nog een paar prachtige kansen wat veel geoeh en geaaah vanaf de kant opleverde. Tevens zorgde dit voor hartverzakkings bij onze trouwe supporter. Ook was er veel onnodig balverlies, wat voor nóg meer spanning zorgde. Op het scorebord veranderde er echter niets. Niet iedereen zat lekker in de wedstrijd, gelukkig speelden we nog een helft. Voordat die helft gespeeld kon worden repareerde Celine nog snel de schoen van de tegenstander en spoot ze wat wonderspray op de spieren van Karin. Zelf deed ze ook even gauw een spraytje en toen kon de tweede helft echt beginnen.

In de tweede helft weinig spektakel. Voor onze topscoordster Manon Bezu, mocht de spray niet baten. De ballen gingen er niet in en uiteindelijk overmeesterde de kramp haar. Joyce had het koud. Volgens velen was dit een slechte wedstrijd. Volgens Judith kun je niet altijd 6 gooien. Wel 3 punten. Tot volgende week mensen. Bedankt voor jullie support!

Irma van Erp